Sessizliğin sesini herkes duyamaz
2025 24. kitabı
Başarılı bir ressam olan Alicia, kocasını yüzüne 5 kez ateş ettikten sonra bir daha hiç konuşmuyor. Hastaneye yatırıldığında hiçbir doktor onu konuşturmayı ve gerçekleri öğrenmeyi başaramıyor. Psikoterapist olan Theo yıllardır konuşmayan Alicia'yı konusturabileceğini düşüyor ve onun yattığı hastanede işe başlıyor. Terapi seanslarinda Alicia tek bir kelime etmiyor göz teması bile kurmuyor. Taa ki bir gün Theo'ya saldırana kadar. Bundan sonrasında bizi keyifli bir okuma süreci karşılıyor. Konusu zaten ilgi cekici. Anlatımı yalın ve akıcı oldugu icin sıkılmadan okudum. Merakınızı dinç tuttuğu içinde hızlı bitirdim. Bir noktaya kadar tahminlerim hep değişti ama bir noktadan sonra tahmin edebildim Yeterince gerilim gizem tarzında kitap okuyorsanız her ihtimali düşünmeniz gerektiğini bilirsiniz Psikolojik olarak insanları iyi anlatan, psikolojinin ne kadar kırılgan olduğunu, geçti sandığımız şeylerin aslında sadece derinlerde yattığını öğreniyoruz okurken. Gayet başarılı buldugum bir kitap oldu severek okudum.
Sessiz HastaAlex Michaelides · Domingo Yayınevi · 202312,7bin okunma