2 aydir okuyorum ve bugun kitap fuarina gidecegim icin kitabi bitirmek icin basina oturdum. Asla akici olmadigindan fln degil vaktim yoktu. Son 30sf beni dehsete dusurdu. Aglamak istiyorum aglayamiyorum da bir sapkının ortaya cikisi berbat bir zihniyet ve ne desem bilemiyorum. Her kadinin okumasi gereken bir kitap. Yazar ingiliz edb bilinen biriymis ben ilk defa duydum ama baska kitaplarina da bakicam (Burdan sonra spoi var haber ola.) O kizin olmesini asla beklemiyordum bir de son sayfalarda ben oldurmedim kendi kendine oldu diyo ALLAHIM KAFAYI YERSIN kiz zatureden oldu ve ezik pic bir doktor cagirmaya bile cesaret edemedi sonra diyorki mutlu oldu BOKUM MUTLU OLDU YA sinirden geberiyorum. Ustune ustluk tam kendini oldurecek derken baska kiz buldu kacircak ya cok kotu ve her gun benzeri olaylari haberlerde gormek bu kitap 1963 de yazilmis biz 2025 yilindayiz ve bu olaylari yasayan kizlar boyle mi hissediyor cok kotu cok kotu. O kiz bunlari hak etmedi son 30sf ya kadar kacacagina dair ya da adamin bir sekilde onu serbest birakicagina dair umudum vardi ama gunlukteki yazilar gariplesmeye baslayinca jeton dustu. Of yazacak konuscak cok sey var ama su an sadece sinirliyim belki bir ara revize ederim bu incelemeyi ama simdilik sinirimi dokmem lazim