···Okunma: 28 Ekim 2025 00:06 Biliyorsunuz ki güçlü kadın okumayı çok severim ve bu kitabın ana karakteri savcı bir hanımefendi ve kendisi ciddi anlamda yargı dağıtıyor Kitaba başlar başlamaz yormadan okutuyor kendisini. Aşırı aşırı betimleme yoktu ama bazı kısımlarda da betimleme eksikliği hissettim gibi
Ela’nın yavaş yavaş geçmişinin ortaya çıkmasını ve ilk başta düşündüğümüz Ela’nın aslında içinde bir yerlerde bambaşka bir kişi olduğunu görüyoruz.. Hatta sadece Ela’nın değil bence bütün karakterler göründüğü gibi değil Serkan karakterinin biraz daha sert mafya adamı bekliyordum ama bazı sahnelerde çok geri kalmıştı. Bu beni bayağı şaşırttı ama onun da göründüğü gibi olmadığını düşünüyorumm. Elbet çıkıcak ortaya Her karakterin kişiliğini öğrendiğimiz ve az çok da olsa Ela’nın geçmişini öğrendiğimiz bir kitaptı. Asıl olayların ikinci kitapta başlayacağına inanıyorumm. Okuması kolay ve keyifliydi. Şu sınav zamanımda çok iyi geldi Devamında Ela’nın dağıtacağı yargıları sabırsızlıkla bekliyorummm