ASLIHAN GÜNGÖR~HEMDERT CAN~
Selam.Bugün sizlere @aslihanngungorr kaleminden çok severek okuduğum #hemdert kitabı ile geldim.Serinin ikinci kitabı yine muhteşemdi.Soluksuz okuduğum bol kahkahalar attığım ve bazı yerlerinde ağladığım harika bir kitap olmuştu. Nazenin ve Metehan çiftine bayılıyorum. Aralarındaki çekim gerçekten muhteşem.Nazenin’in o dişli hallerini herkese kafa tutuşunu okumak gerçekten keyif veriyor. Metehan’ın aşık hallerini görmek şahane keyifliydi. Kız babası olarak Seyfettin Paşa’nın hallerini kahkaha ile okudum. Her bir satırı ayrı bir keyif verdi. Ama o son var ya bakalım o sondan sonra üçüncü kitapta bizleri neler bekleyecek. Vali kızımız ve Binbaşımızın bu güzel kurgusunu herkese tavsiye ediyorum. uyarımı da yapıp biraz konuya değinmek istiyorum.
İkinci kitabın sonunda Ankara’da katıldıkları düğünde Nazenine gelen tehdit mektubundan sonra herkes kırmızı alarma geçip Akdağ’a geri döner.Nazenin artık düşmanların direk hedefi olduğunun farkına varır. Fakat neden direkt kendisinin hedef alındığına anlam verememektedir. İşte bunun sırrı da babası Seyfettin Paşa ve Cihan Başkan da saklıdır. Ama onlar da bu sırrı açıklamamakta şimdilik kararlıdır. Sevdiği kadının doğrudan tehdit altında olması Metehan’ı da çileden çıkarmıştır. Nazenin’in etrafındaki korumalar daha da arttırılırken aslında düşmanın tek bir yönden olmadığının da farkına varılır.
Nazenin babasının ve başkanın sakladıklarını artık öğrenmesinin vakti geldiğini sert bir şekilde dile getirir ve sırlar açığa çıkar. Bu sırların ardından Nazenin ve babası arasında bir yüzleşme yaşanır ki bu yürekleri burkan insan olur.
Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Nazenin aldığı tehditten sonra çok sevdiği Metehan’dan ayrılma kararı alır. Sevdiği kadının onu neden terk ettiğini anlamayan adam öfkeli hallerine geri döner.Bir tarafta düşmanları bir tarafta da büyük aşklarıyla onları zorlu sınavlar beklemektedir.