2025 130. kitabı
Bir seriyi daha finaline kavuşturduk Romantasy severlerin çok sevdiği serilerden biri Kızıl Güve, ikinci kitabıyla birlikte tamamlandı Benim için bu türün çıtır çerez serisiydi. Keyifle okunuyor, fazlasıyla akıcıydı ki bölümler kısa kısa tam benlik Bu türü severler içinde güzel bir alternatif olabilir Finalde bir fedakarlık yaşandı ki kalbim kırılacak diye ödüm koptu ama güzel bağlandı sonra. Cadı Kraliçe kendi kazdığı kuyuya düştü diyelim . Konusundan da biraz bahsedeyim ama ilk kitabı okumayanlar buradan sonrasını okumasın . Birinci kitabın sonunda bir kayıp yaşanmış ve bir de Cadı Kraliçe Cressida ummadık biri çıkmıştı. O kayıp, hem Rune’u hem de Gideon’u derinden yaraladı. Şimdi yine iki düşmanlar ve birbirlerini öldürmek için fırsat kolluyorlar. Cressida’nın cadılarına müttefik kazandırmak için prens Soren ile nişanlanan Rune’u Gideon öldürmek için pusu kuruyor fakat bir anlık duraksaması Gideon’ı geçmiş travmasıyla buluşturuyor ve cadı kraliçe onu yeniden ele geçiriyor. Rune ise ne kadar nefret etsede Gideon’ın geçmişte yaşadıklarını bildiğinden onu kraliçenin eline bırakmaya gönlü el vermeyip kurtarıyor ve giderken Gideon öyle bir şey söylüyor ki Rune şok oluyor. Kraliçe cadı, ölen iki kız kardeşini diriltmek için büyüyle saklamış ve kimsenin bilmediği kayıp kız kardeşinin peşine düşmüştür. Çünkü kendi soyundan birinin kanı ile diriltme yapabilir. Bu durumda Rune daha sonra Gideon ile çıkar anlaşması yapar. Gideon onu Yeni Cumhuriyet’e sokacak, Rune’da kayıp varisi uyarıp nişanı bozacak, böylece kraliçe müttefikini kaybedecek. Fakat ikisi de birbirine ihanet etmek için fırsat kolluyordur. Yalanlar, tuzaklar, planlar, imkansızlıklar birbiri ardını kovalarken sonunda neler yaşanıyor? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
Asi CadıKristen Ciccarelli · İndigo Kitap · 2025147 okunma