Puan vermedi·248 syf.····Okunma: 28 Ekim 2025 20:29 Bir yaz akşamında ılık ılık esen rüzgâr gibi bir kitap...Bir yanım kitabı bir solukta okumak isterken diğer yanım tadını çıkararak usul usul okuma sevdasına düştü. Selime teyzenin sözlerini okurken etrafımdaki yaş almışların iç seslerini dinler gibi oldum. O satırların duygularında yoğruldum.Meltem'in hayata ve kendine tutunma satırlarında bazen kendimi buldum.Yaş aldıkça daha iyi anlıyorum ki,her şey olması gerektiği gibi... Tıpkı Meltem'in yorgunluğunun olması gerektiği zaman ve olması gereken kişiyle durulması gibi.Acaba senaryoları insanı yıpratmaktan öteye gidemiyor. "Olan biten her şey bizi bugüne hazırlamak içindi,talihsizlikler de öyle..." cümlesi insanı büyütüyor . Yaşanmışlıkların, tecrübelerin her iki tarafın birbirlerine hediye ettikleri hikayeleriyle merhem olduğu bu kitabı okumanızı şiddetle öneriyorum.(Tek tatlı eleştirim:Selime teyzenin evlatlarıyla kucaklaştığı sahnenin eksikliğini satırlarda görememek oldu.Benim hayalimde çok mutlular )