Tamamen bodos ilk okuduğum yazar ve gayet güzel çıktı kitap tavsiye ederim :) Dil anlatım güzel ana çifti çok sevdim her ikisinin bazı kötü durumları ve baş etmeleri gereken yükleri var . Fakat birbirlerine bu derece cuk olmaları çok eğlenceli tarafları olması falan çok tatlıydı . Kadın karaktere bayıldım çat çat konuşan açık net güzel bir şey . Erkek zaten aynı birebir kapakta olan yaşadığı kötü duruma rağmen halleri gayet tatlı bir adamdı .
Silas 34 yaşında radyoda program yapan tanınan yakışıklı bir arkadaşımız sadece en yakın bir iki arkadaşı biliyor ama genetik bir hastalık yüzünden neredeyse tamamen kör olmak üzere . Hatta iki sene boyunca beraber olduğu sevgilisi çocukta hasta doğar diye adama söylemeden aldırmış adamı terk etmiş bok bok işler . Kennedy 29 yaşında müzik hocalığı yapan İngiltere'den yeni bir hayat için Amerika'ya gelmiş ve Silas'ın alt katında oturan hatunumuz . Kızın ailesi ile yaşadıkları yüzünden alkol ve hap problemi olmuş son iki senedir temiz . Fakat üvey kardeşini kendi hatası yüzünden kaybetmiş olmak kızın travması .
Silas eve kadın getirip takılırken falan müthiş gürültü yapmasıyla bunların tanıdıklık başladı . Sonrasında olayla ilerledikçe bizimkiler çift oldu ilişki başladı ama akış oluş hepsi çok tatlı ve doğaldı . Kızın halleri süper ve adamın ona ayak uyduruşu nefisti gerçekten . Silas yaklaşan körlükle mücadele ederken bile çekici ve dışa dönük. Kennedy asla adamı eksikli hissettirmeden yanında çok güzel durarak on numara halleriyle beni mest etti . Sonda beklenmedik olaylar ve beş sene sonrası ile kapanış iyice tatlış oldu :))))