Face the Music #1

Mart 2022
Independently Published
İngilizce

2025 195. kitabı
Tamamen bodos ilk okuduğum yazar ve gayet güzel çıktı kitap tavsiye ederim :) Dil anlatım güzel ana çifti çok sevdim her ikisinin bazı kötü durumları ve baş etmeleri gereken yükleri var . Fakat birbirlerine bu derece cuk olmaları çok eğlenceli tarafları olması falan çok tatlıydı . Kadın karaktere bayıldım çat çat konuşan açık net güzel bir şey . Erkek zaten aynı birebir kapakta olan yaşadığı kötü duruma rağmen halleri gayet tatlı bir adamdı . Silas 34 yaşında radyoda program yapan tanınan yakışıklı bir arkadaşımız sadece en yakın bir iki arkadaşı biliyor ama genetik bir hastalık yüzünden neredeyse tamamen kör olmak üzere . Hatta iki sene boyunca beraber olduğu sevgilisi çocukta hasta doğar diye adama söylemeden aldırmış adamı terk etmiş bok bok işler . Kennedy 29 yaşında müzik hocalığı yapan İngiltere'den yeni bir hayat için Amerika'ya gelmiş ve Silas'ın alt katında oturan hatunumuz . Kızın ailesi ile yaşadıkları yüzünden alkol ve hap problemi olmuş son iki senedir temiz . Fakat üvey kardeşini kendi hatası yüzünden kaybetmiş olmak kızın travması . Silas eve kadın getirip takılırken falan müthiş gürültü yapmasıyla bunların tanıdıklık başladı . Sonrasında olayla ilerledikçe bizimkiler çift oldu ilişki başladı ama akış oluş hepsi çok tatlı ve doğaldı . Kızın halleri süper ve adamın ona ayak uyduruşu nefisti gerçekten . Silas yaklaşan körlükle mücadele ederken bile çekici ve dışa dönük. Kennedy asla adamı eksikli hissettirmeden yanında çok güzel durarak on numara halleriyle beni mest etti . Sonda beklenmedik olaylar ve beş sene sonrası ile kapanış iyice tatlış oldu :))))
Take Me DownAvery Kingston · Independently Published · 20222 okunma

Avery KingstonYazar · 0 kitap
Avery Kingston writes sexy, emotional romance featuring wounded characters at a high heat level. Avery is a wife to a man who’s demons play well with hers. Mom to a slew of crazy kids. Dog lover. Crazy cat lady. Artist. Free spirit. Lover of unusual beauty. Fitness junkie. Collector of boots and fonts. Angsty drama addict and avid wearer of yoga pants. Avery is a military wife and a sucker for a good wounded hero story. She set out to write stories where the leading characters were smart, sexy, confident and strong. Avery began writing the type of romance novels she would want to read. Stories about real couples, wounded either physically or emotionally, with an open door into their steamy bedroom.