STELLA &MICHAEL (Otistik kız &Eskort erkek )
2025 112. kitabı
AGIR SPOI İÇERİR SONUNU BILE YAZDIM Kitabı okurken çok fazla smut olduğuna dikkat çekmek istiyorum kitabı okurken ona göre davranalım kitap güzeldi kafa dağıtmalık çıtır bir kitaptı. Otistik insanların da hayata dair bizden farklı olmadığını anlatmaya çalışılıyordu Kitabın konusuna Gelecek olursak Stella otistik bir kızdır annesj artik evlenmesini çocuk sahibi olmasını ister , zaten Stella daha önce birkaç defa cinsel ilişkiye girmiştir ama her birinde ya da fiyasko ile sonuçlanmıştır yada Kendini tamamen kilitlemiştir ve o erkekler ona rağmen şekilde ilişkiye girmişlerdir bir gün gerçekten Stella hayatina birini Almaya karar verir Ama bu işler de tecrübesiz olduğu için kendine erkek bir eskort tutar o eskortunuz ; Micahael 'dır . Michael çok yakışıklı çok tatlı biridir Michel eskortluk yapıyordur çünkü babası ailesinin dolandırıp kaçıp gitmiştir annesi kanser hastasıdır ve ailesine Bakmak zorunda olduğu için para gerektiği için bu işi yapar Michael Stella'yı ilk gördüğü anda çok şaşırır Çünkü Stella çok güzel bir kızdır gördüğüne inanamaz Çünkü Stella gibi güzel kızlarınya sevgilisi ya da kocası olması gerektiğini düşünür Stella gibi güzel bir kızı erkek eskort tutması ona saçma gelir ilk buluşmalarına oturur yemek yerler ve odaya geçerler .Tabii ilk yakınlaşmada Stella ile yine kendine vücut olarak kilitler Michael bunu fark edince ona dokunmaz onu anlamaya çalışır O gece beraber uyurlar sabah olunca Stella Michael 'i tekrardan tutmak istediğini söyler ama Michael tereddüte kalır çünkü eskiden aynı kadına defarca gittikten sonra kadın onu takıntı yapmıştır bu yüzden Michael müşterileri Onu takıntı yapmasın diye sadece bir kereliğine gider ama Stella ya l farklı bir şekilde çekildiği için ona tam 3 cuma yani 3 randevu verir bu 3 randevuda da yavaş yavaş yakınlaşırlar . 3 randevun sonunda Stella Michael 'in onu insan ilişkilerine alıştırmasını ister çünkü Stelle otistik olduğu için İnsanlarla iletişim konusunda kötüdür bu 3 cumadan sonra Michael Stella nin otistik olduğunu anlar ama belli etmez . Stella otistik olduğunu saklıyordur çünkü Mikail'in onu otistik olduğu için acımasını istemez bir gün Stella'nın Annesi bir davet verir ikisi beraber davete giderler Mikail'e eskiden takıntı olduğu müşterisi oradadır Mikail orada Stella'nın ona uygun olmadığını Stella nin daha iyi kişiler olması gerektiğini düşünür, o akşam ayni zamanda Stella Michael 'in Aslında kendisini otistik olduğunu ögrendigini fark eder . Michael sırf eskort olduğu için Stella uygun olmadığını düşünür Stella ise Micahil 'in ona acıdığı için onunla beraber olduğunu düşünür ve bu ikisi ayrıldılar ama aşık oldukları için birbirinden kopamazlar birkaç olay oluyor Bu ikisi barışıyorlar Michael eskortluk yapmayı bırakıyor Michael aslında bir tasarımcı ,tasarımcı olarak çalışmaya başlar Michael kitabın sonunda Stella 'ya evlenme teklifi ediyor ve mutlu son.
Alıntı
Aşkın FormülüHelen Hoang · Epsilon Yayınları · 20231,279 okunma