Yazardan favorim mi oldu karar veremiyorum ama formula 1 serisinden daha fazla sevdiğime eminim
Julian ve Dahlia doğduklarından beri rekabet halindedir. Sürekli birbirlerini zorlar, meydan okur ve şakalar yaparlar. Aralarında bir şey olma ihtimali doğduğunda ise işler bekledikleri gibi gitmez ve araya 10 yıl girer
Dahlia nişan atmış ve kalbi kırık bir şekilde kasabaya geri döner. Julian, Dahlia’nın kendine gelmesi için birlikte bir projede çalışmalarını önerir. Yıllar önce bastırdıkları duyguların ortaya çıktıkça aşık olmak kaçınılmaz olacaktır
Öncelikle bir anlaşalım, Lauren Asher romantik kurgulara göre uzun yazıyor. Kitap akıcı olduğu ve karakterlere bazı travmalar eklediği için okurken yormuyor
Julian, yazardan okuduğum en olgun karakterlerden biri olabilir. Dahlia’ya binlerce yolla şaka yapabilir veya eziyet edebilir ama iş duygulara gelince ne istediğini bilen tavrını sevdim
Dahlia ise yaşadıklarından ötürü doğal olarak hemen bir ilişkiye hazır değildi. Sümsük nişanlısından ayrılınca kızın kendini bulması gerekiyordu O yüzden de Julian’ın alttan alan ama ısrarlı tavrı ona da okuyucuya da iyi geliyor
İkisinin de ailesine bayıldım. Karakterlerin anneleri yıllardır arkadaş ve çocukların hayatlarına burunlarını sokmadan duramıyorlar. Hem çok kalabalık değillerdi hem de eğlencelilerdi. Ayrıca potansiyel iki yeni çift de bize göz kırptı
Ayrıca yazarın diğer serisinden karakterler görmek çok güzeldi (hangi seri olduğunu söylemiyim)
Aşk Projesi eğlenceli ve romantizm anlamında sizi keyiflendirecek bir kitaptı. Karakterlerin hem geçmişlerinin olması hem de duygularının işin içine girmesiyle yüzeysel bir ilişki okumamak bana iyi geldi