2025 134. kitabı
KAPI ~ ŞAHAN ÇOKER Güne güzel bir şiir kitabıyla başlayalım. Yazı ve şiirleri pek çok dergide yayınlanmış olan şair&yazar Şahan Çoker in bu kitabı dışında başka iki tane daha şiir kitabı mevcut. Önsözde şair, kitabın başından sonuna kadar satırlarında bahsettiği Bella karakterinin sırrını anlatıyor. Sonra sizi doyumsuz bir şiir şöleni bekliyor. Ben çok keyif alarak okudum. Sizin için kısa bir şiir alıntıladım. #şiir Yazamadığın şiirde bir şehir Şehirde bir ev var Bella Bahçesinde yaşlı bir badem ağacı Ev aslında sadece tavan Gittikçe alçalan Altında kocaman bir adam Öksüz küçük noktalar gibi Hayatı nefessiz bırakan Kapalı pencereler gibi Bütün bunları yazdıran Sadece tavan, tavan, tavan Ah Bella! Bu bahar ölmek de zor Bu bademler yok mu? Hep erken açar z/amansız Kapat artık pencereni Badem ağacı uslanmayacak Zaten yok bu şehirde Zaten yok adın çıkacak Okuma listemin 1617.kitabı… Benim #harfliyazarokuyoruz etkinliğimde bu ay #ş harfli yazarların kitaplarını okuyoruz. Benim tercihim #şahançoker ile #kapı kitabı oldu. Ayrıca Melis Ünler nin 100 sayfadan az kitaplar okuduğumuz #kısakısaokuyoruz etkinliğinde 107 sayfası ile ayın ikinci tercihim oldu. @okur.kitapligi #sahancoker #okurkitaplığı #siir #siirsokakta #neokudum #okudumbitti #newpost #new #tavsiye #nihllckkitap #reklam değil #tavsiye
KapıŞahan Çoker · Okur Kitaplığı · 20245 okunma