·592 syf.····Okunma: 25 Ekim 2025 00:00 kadın ligi futbolcularından sal, çocukluğundan beri hayranı olduğu reiner kulti takımlarının yardımcı antrenörü olduğunda tüm iradesiyle geçmiş aşkına sahip olmaya çalışır. kulti'ye karşı hayal ettiği ne varsa tam tersi çıkarken genç kadın bir anda kendini kulti'nin hayatına dahil olarak bulur.
daha önce başka bir kitabını okuyup yazım tarzına hayran olduğum yazar maalesef beni bu sefer hayal kırıklığına uğrattı. yani o kadar çok sevmediğim şey oldu ki kitap boyunca...
öncelikle kulti... yani karakter olarak soğuk biri gibi yazılmaya çalışılmış fakat onun yerine sorunlu biri gibi olmuş. 40 yaşında fakat ergen gibi konuşmaları, davranmaları ve tavır almaları beni cringe komalarına soktu resmen. hayattaki tüm kahrını, nazını ve gel git aklını çekebilecek birini bulup ona yaslanmış da o yüzden sal'e yaklaşmış gibi hissettim. dolayısıyla aşkları asla bana geçmedi.
sal... bir daha çorap ve kaka kelimesi görmek istemiyorum. gınalar geldi, buhranlar geçirdim.
finale yakın ve finalden oluşan o 3-4 bölüm hariç ne aşk ne yakınlaşma okuyabildik zaten ona hiç değinmiyorum bile. slow burn olacakken hiç bir burn olamamış o kısımlar. arkadaşız diye diye gezdiniz aşkınız bir filizlenseydi de geçseydi o aşk bize.
sondaki mektup olayı ve kulti'nin takıma gelme nedeni kısmı inanılmaz zorlamaydı. romantizmi desteklemek için fazladan eklenmiş gibi tuhaf duruyordu kurguda. ben beğenmedim, seveni vardır.
keyifli okumalar