Merhabalar kitap sever dostlarım
Serinin ilk kitabını bitirdikten çok merakla bekliyordum 2. kitabı, gelir gelmez elimden bırakmadan okudum.
Akreb'in Kalbi II
Sevgili Aycan Sarıahmet'in kaleminin bu kitapta ne kadar olgunlaştığını görmek gerçekten etkileyiciydi. Bu, sadece bir devam hikayesi değil; kurgusal evrenin derinleştiği, karakterlerin kabuklarını kırdığı, çok katmanlı bir eser.
Fantastik edebiyatta en sevdiğim şey, kahramanın gelişimine tanık olmaktır. Astrid, artık sıradan bir gardiyan değil; evrenlerin dengesini değiştirecek sırlar ve güçlerle iç içe. Ona hayran kaldım, çünkü hatalarından ve korkularından ders alarak, olayların sürüklediği birinden, onları yönlendiren bir güce dönüştü. İçindeki volkan gibi büyüyen güç metaforu, onun bu dönüşümünü tam olarak karşılıyor.
Gizem unsuru da kusursuz işlenmiş. Yüzyıllardır gizlenen kutular, her birinin ayrı gardiyana ait olması... Bu detaylar, hikayeye sürekli bir gerilim ve dedektiflik hissi katıyor. Okurken sürekli bir sonraki kutunun ne getireceğini, sırların nasıl açığa çıkacağını merak ettim.
Duygusallık ve ilişkiler bu kitapta en az aksiyon kadar ön plandaydı. Özellikle Endymion karakterine olan sevgimi gizleyemeyeceğim. Yazarın, romantizmi işlerken klasik, yıpratıcı toksik ilişkiler tuzağına düşmemesi takdire şayandı. Endymion, güçlü, koruyucu ama en önemlisi saygılı bir partner. Astrid'in sınırlarına dikkat eden, onu kendi seçtiği yolda kaybolmayacağına dair destekleyen bu dinamiği okumak, kalbime dokundu.
Akreb'in Kalbi II, fantastik kurgu, sürükleyici aksiyon ve güçlü duygusal derinliği birleştiren, seriye yakışır bir devam kitabı. Eğer ilk kitabı sevdiyseniz, bu kitap sizi çok daha derine çekecek. Yazarın üçüncü kitabı bir an önce çıkarması için sabırsızlanıyorum!
Kitapla ve Sevgiyle Kalın
@aycannsariahmet
@dokuzyayincilik
@engelsiz_okurr
#akrebinkalbi #akrebinkalbi2
#fantastikkitap #engelsizokurlaokuyoruz
#kitapönerisi #kitaptavsiyesi #mertveduruileokumazamani #mertvedurununannesininkitaplari
#kitaptutkunuayse