Çavdar Tarlasında Çocuklar Lanet kitap sonunda bitti:)kahraman sürekli her halttan bahsederken kelimenin başına lanet sozcugunu getirir.Arkadasimin biri şiddetle tavsiye etmişti ama o kadar etkilenecek bir şey hissedemedim.Surukleyici değil.kitap tek bir karakter üzerinden ilerliyo,fazla hareket yok,daha çok diyaloglardan oluşuyor. bu kahraman universiten atılıyor.Her şeye kızan ,kafa tutan kolay kolay bir şeyi ya da kişiyi sevmeyen hep söylenen bir kişidir.okuldan atılınca ailesine donmemeye karar verir çünkü o üstüne gelinmesinden baskıdan hiç hoşlanmaz.Bir çiftlikte ise girmeyi planlar son kez küçük kız kardeşini görmek ister okulun orda bir yerde buluşurlar kız beni de götür der.Abi kabul etmez ve yuvaya dönmeye karar verir.İki kardeş arasındaki duygusal bağ verilir.aslinda karakter bu dünyaya ait değil gibidir her şeye uyuz olur.Homoluk meselesi onun en büyük fobilerinden biridir.kızlarla yakınlık kuramadigi için bazen acaba ben homo olabilir miyim diye gereksiz endişelere kapılır.Bir yerde de anksiyete ya da panik atak hastası olduğuna dair durumlar fark ettim.benden bu kadar yalnız çavdar tarlası ifadesi tek bir yerde geçiyor kitabın adı ile içeriğini kafamda oturtamadim.wn iyisi diğer incelemelere bakayim teşekkürler.