···Okunma: 03 Kasım 2025 13:28 Merveyi podcastlerinden tanıdım ses tonu olsun seçtiği konular olsun hatta attığı kahkahalar olsun harika bir insan. Hatta onun sayesinde depremzede öğrencilere uzaktan ders verme şansına az da olsa onların hayatlarına dokunabilme şansına eriştim.
Kitaba gelirsek inanılmaz bir emek var bu kitabı öyle bir kaç senede yazıldığını düşünmek kendisine büyük haksızlık olur. Tüm hayatını çocukluğundan itibaren örnekler ile okudukları ile bize aktarmış.
Açıkçası ben ilk bölümde çok zorlandım. Belki de iyi şeyler duymaya ihtiyacım olduğu bir dönemden geçtiğim için istediğimi alamadım. Bazı yerlerde kendisinin de dediği gibi yaptım. Kitapta bazı kısımları atladım. Yeri geldi ileride kızım bu kitabı okursa diye beni daha iyi anlasın istediğimden notlar bıraktım.
Özetle ben bu kitaptan podcastlerinden aldığım şeyleri alamadım belki de sesine alıştım öyle de olabilir :) ama dediğim gibi inanılmaz bir emek ve birikim var bu kitapta eline kalemine yüreğine sağlık güzel insan hep ol…