En sevdiğin kitap serilerine girdiii AZDA OLSA SPOİLERLİ
2025 32. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2025 17:45
kitap çok güzel cidden konusu zaten çok ilgi uyandırıcı yazımı da çok güzellll akıp gidiyor yazar olayları çok güzel yansıtmış kendimi orada gibi hissettim ama bazı küçük karakter eleştirilerimde olucak tabi bu puanımı etkileyen bir şey değil çünkü dediğim gibi kitabı sevmek için karakterleri sevmeye gerek yok ben karakterleri sevdim cidden özellikle peeta... o kadar güzel yazılmış ki nazik kibar esprili.... beni benden aldı resmen çok sevdiğim ve bağlandığım bir karakter oldu ve gelelim katnisse yani bu karakteri de sevdim ama yani bence peeta onu ölesiye severken onun numaradan başka bir şey yapmaması ne biliyim ya... özellikle sürekli gale gale diye dolaşması ayrı sinirimi bozdu tek anlamıyla kör bence gale onun olsun peeta benim bence güzel fikir, yani yanlış anlaşılmasın galelide seviyorum fakat katnisin bence artık bir seçim yapması gerek yani peeta nın duygularıyla oynarak nereye kadar gidicek ve bence peeta sonuna kadar haklı hem gale ye hemde peetaya sahip olmaz bunu görmesi gerek ama tüm karakterleri sevdim gerçekten hepsi çok güzeledi ve rueya çok üzüldüm... keşke ölmeseydi keşke..
Açlık OyunlarıSuzanne Collins · Dex Kitap · 202433,5bin okunma
peeta'yı sevmeyen bi ben varım galiba evrende 😔😔 ve katniss konusuna sonuna kadar katılıyorum biz ailecek bir açlık oyunları bağımlısıyız ve annem yüz kere izlemesine rağmen katniss'in adını öğrenmeyi reddedip ısrarla kaşar diyor vsmskkdndlidnsk evet bu kadarı fazla ama katniss gerçekten de bi öyle bi böyle anlayamıyorsunuz
Zeynep
buglem yani haklısın sonuçta herkesin düşüncesi farklı fakat dediğim gibi katnisin ve galenin sürekli öpüşmesi bana çok saçma geliyor katnisin ya peetayı yada galeyi seçmesi gerek
Seriyi çok seven biri olarak Katniss hakkında dediklerine kesinlikle katılıyorum. Diğer kitaplarda da çok gelgitli bir karakter maalesef. Gale'e aşık olmadığını anlıyoruz okurken ama yine de kırıcıydı ya. Peeta my shayla gerçekten okuduğum en iyi erkek karakter.
Defne K. Dİ Mİ Dİ Mİ (bir de kardeşinin ölümüne sebep oldu😔)
Enn sevdiğim 🫶🏻 Senin de sevmene çok sevindim. Ben de Katniss'i aşırı sevmiyorum ama zaten güven problemleri olan ve Prim ve Gale dışında kimseyi sevmeyen bir kız. Sürekli onu düşünmesinin sebebi aşk değil ona gerçekten değer vermesi ben zaten serinin hiçbir kısmında Katniss'in Gale'a aşık olduğunu düşünmüyorum Katniss bu duyguyu Peeta'yla tattı. Ayrıca Peeta Mellark💗💗💗
Zeynep
Defne K. Olabilir fakat bi yandan katnisin ben peetayı seviyorum diyip yani o yönde sinyaller verip daha sonra galenin onu öpmesi ve katnissin buna izin vermesi sinirimi cidden bozdu bi dönem
Azda yazmışsın Azra diye okudum🤧🤧