·400 syf.····Okunma: 04 Kasım 2025 10:44 Bir serinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Seri olarak elimde olmasaydı muhtemelen 1. Kitaptan sonra devam etmezdim. İlk kitaba göre diğer kitaplarda daha az sıkıldığımı söyleyebilirim ama yine de olmadı. I ıh :/ Kitabın kurgusu gerçekten çok farklı ama mantık hataları fazla geldi bana. Son kitapta olayla bazen çok yavaş bazen fazla hızlı akıyor. Okuldaki savaş sahnesi hızlı ilerleyen bölümlerden. Tüm seride en çok sevdiğim karakter Vanessa oldu. Ve bence onun yaptığı tüm fedakarlıklar karşılığında mutlu olduğunu görmeliydik. Sevdiği kadın için kendisini feda eden erkek karakter olayı çok fazla tekrar edildiği için Drew’in ölmeyeceği zaten çoktan anlaşılmıştı. Seriyi daha fazla uzatmayayım burda bitsin şeklinde yazılmış bir final kitabı gibi hissettirdi. Mutlu sonları severim ama bu kadar travma sonrası “sonsuza kadar mutlu yaşadılar” sonu bu kurguda olmamış. Kurgu okey ama diyalogları bir türlü sevemedim. İlişki dinamiklerini sevemedim. Bana ana karakterlerin yaşadığı şey sadece toksik ve saplantılı bir ilişkiyi anlattı. Sevebilmek için çabalamama rağmen maalesef:/ ana karakterleri sahiplenebilmek isterdim. Seveni çok,yazana saygım sonsuz ama bana göre değildi.