2025 120. kitabı
Vay be ne okudum ben böyle…. Öncelikle, Sayın Vi yeni tarz denemeniz tüm dünyaya hayırlı olsun. Karanlık tarafa hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz, iyi ki geldiniz. Bu tarafınızda pek iyiymiş, çok iyiymiş. #ilikeit very much hemde.:) Sonrasında ise, kitap ilk satırından son satırına kadar (ki o son satır kitabı baştan sona tekrardan gözden geçirmeme ve sindirebilmek için üstüne bir gece geçirmek istememe neden oldu) kesintisiz bir heyecan, aşırı akıcı bir kurgu ve bolca da gerilim doluydu. Ve bunların hepsine tabi ki bayıldım, bayıldım, bayıldım. Kitabı bir an bile elimden bırakmak istemedim ve bırakamadım da. Vay çileli Meredith ım vay. Psikolog olmak ne zormuş meğer. Kadın tam yaşadıkları yüzünden aşırı haklı olaraktan iki kafayı yiyecek, iki dağıtacak hemen davranışlarının farkına varıp analiz edip düzeltmeye çalışıyor. Off çok sıkıcı, kadın mesleği yüzünden çıldıramıyor yahu.:)) Ayrıca “You” nun kitabını ve dizisini çok seven ben, Meredith ın eski kocasına hitaben hep “sen” li direk cümleler kurmasına da bayıldım, bayıldım. Neyse açıkça belli olduğu üzere kitaba ayılmışım, bayılmışım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kitap Yorumu
ParçalanmışVi Keeland · Pukka Yayınları · 2025130 okunma
Ooooo sen 9 verdiysen ben 10 basarım 😂😂😂 yazarım yanıltmaz
Esma
Gerilim Okur 👍🏻bekliyorum….😊
Mutlu son mu ?
Esma
Critical girl yani bu kitapta mutlu olunan bir an bile var mı bilemedim.😏 ama olumlu bitti diyebilirim galiba. 😊