1.kitabı okumak zaman kaybı gibiydi ama 3.kitaba doğru güzelleşti. Hem yazar kendini geliştirmişti hem de muhtemelen kurguya alışmıştı. Ama sonu böyle olmamalıydı. Kurgunun gözümdeki kalitesini azalttı. Klişe olaylar okumayalım demiyorum ama bu artık sıkıcı bi klişe. Zaten hiçbir olay gerçekçi değildi ki. Masalsı bir şey okuyorduk zaten. Yasmin karakterine haksızlık yapıldığını düşünüyorum dhsmjdjjd
Çok yüksek potansiyelli bir kitap aslında ya ama offf diyaloglar düzeltilseydi, ya da distopik bir evrense öyle başlayıp ilerleseydi. Her şeyden biraz ekleyip daha güzel daha gösterişli olmasını istedi belki de yazar bilmiyorum ama bir çizgiden ilerlese dikkatimi daha rahat toplardım. Bazı yerler sabrımı zorladı ama olsundu. 4.kitap çabuk çıkarsa okurum gibi İnşallah. Bir de kafama yağız çok takıldı. Yasmin neden sürekli aynı babası gibi diyip üzülüp durdu? Sanki yaprağın çocuğu olmasına yazar sırf bizi ters köşe yapmak için sonradan karar vermiş gibiydi .Fazladan eklenmiş bir dram tanesi hdksjsjsj