2025 174. kitabı
Okunma: 06 Kasım 2025 01:03
Merhabalar değerli kitapseverler Bugün sizlere Sıla Subaşı’nın kaleminden çıkan Dönüş Yolu adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitapta Zülal, Cesur, Niyazi ve Gülce isimli karakterler Sarmaşık adlı bir gazetede çalışıyorlar. Niyazi Bey sayfa tasarımıyla ilgilenirken; Cesur, Gülce ve Zülal haber topluyor ve röportajlar yapıyorlar. Zülal’in ailesi onun gazeteci olmasını istemese de, işi masa başında olduğu sürece bu mesleğe onay veriyorlar. Ancak bir sabah Zülal işe giderken posta kutusunda isimsiz bir mektup buluyor. Gün geçtikçe bu mektuplar çoğalıyor ve Zülal, tedirginliği artınca konuyu polis memuru Umut Abi’ye anlatıyor. Röportaj yapmak üzere yazar Cihan Yıldız’ı seçen Zülal, onun evine giderek röportajına başlıyor. Ancak röportaj yarıda kalıyor çünkü Cihan Bey kötü bir haber alıyor. İkinci röportaj öncesinde ise Zülal, babasının İstanbul’a gittiğini öğreniyor. Babasını aradığında telefondan gelen bir kadın sesi duyuyor ve annesinin aldatıldığını düşünüyor. Zülal ve Cesur, ikinci kez Cihan Bey’in evine gidip röportajı tamamlıyorlar. Fakat sonrasında Cesur, Cihan Bey’le ilgili şok edici bilgilere ulaşıyor ve sonrasında Zülal ve Cesur Cihan Bey'in evine gidiyorlar. Sonra neler mi oldu sonrası kitapta. Cihan Bey hakkında ne gibi sırlar ortaya çıkacak? Zülal’in babası gerçekten annesini mi aldatıyor? Zülal’e gizemli mektupları kim gönderiyor? Tüm bu soruların cevabı Dönüş Yolu adlı kitabın sayfalarında saklı. Kitapta İçsel hesaplaşmalar, insan kaçakçılığı ve aşk gibi güçlü temalar yer alıyor. Benim için “Filmi olsa izlerim” dediğim, her sayfasında kalbimi sızlatan, sürükleyici bir kitaptı. Yazarımızın kalemine sağlık, okuyucusu bol olsun!
Dönüş YoluSıla Subaşı · Ceres Yayınları · 202529 okunma