Süs diye yakaya takmalık,taç yapıp başa kondurmalık miss gibi çiçek gibi kitap..Tadı damağımda kaldı dediklerimden...Gülüm Ceren'im kalemin daim olsun..
Bu kitabı okurken kendinizi gülerken bulabilirsiniz,ağlarken bulabilirsiniz,boş duvarı izlerken bulabilirsiniz yani kendinizi bulabilirsiniz..Ya hayallerinin peşinden koşarken ya da arkasından el sallarken ya da ebeveynliğini sorgularken her türlü bulursun yani..
Zamanı geri alma şansım olsaydı..Neyi değiştirirdim?Gece yarısından sonra balkonda sigara yaktırıp kalp kanırtan soru bence..Hepimizin yolu bu soruya mutlaka düşmüştür,kimimizin sık sık kimimizin seyrek ama inkar etmeyin düşmüştür..Bunun bi üstü "ben yaşadım be!" demektir,dilerim kimse o soruya gelmesin..
Gülüm yazarım "tercih" lerimizi konu ediyor.Hani hep deniliyor ya insan tercihlerinin sonucudur diye,gerçekten öyle miyiz?Tercih mi ediyoruz,olana razı mı oluyoruz?Razı olmamız mutlu olduğumuz anlamına geliyor mu gerçekten?
Bizim yerimize düşünenler,bizim yerimize üzülenler,kahretsin ki hep "iyiliğin için söyluyorum annecim" ler yüzünden tercih mi yapıyoruz,can havliyle ateşe mi atlıyoruz bilmiyorum.Peki ya siz!
Hayatın hangi tarafındasınız?Giden mi,kalan mı?
Ceren CeranTercih