2025 131. kitabı
Okunma: 07 Kasım 2025 21:26
Hellooo Bu kız çok fena love düştü ki aman diyim düşman başına. Yani bana deseler ki Callum McCord gibi biri karşına çıkacak saniyesinde kaçacak delik arardım. Bu love olayı boşluğuma mı denk geldi ne etti bilmem ama kendisine düştümmm düştüm.. Callum miras olayları yüzünden evlenmeli, bunun içinde restoranda yan masada makus talihine vahlanan Emery'e kulak misafiri olur. Emery ailesinden miras kalan kitapçı dükkanını ayakta tutmaya çalışıyor. Lakin hayat şartları, dükkan sahibi, kitapçısının karşısında açılan devasa kitap mağaza zinciri bunu epey zorlaştırıyor. Callum tüm bu olumsuzluklardan faydalanıp Em'e evlenme teklifi eder. Aslında buna teklif demeyelim de ısrarcı oldu diyelim. Em'i bu konuda taktir etmek istiyorum. Teklifi duyunca olayın öyle üstüne hemen atlamıyor. Kabul etmemek için tüm sınırları zorluyor bile diyebilirim. Lâkin karşımızdaki Callum olunca sınırlarda bir yere kadar. Başlarda bazı şeyleri tahmin etmiştim ama sonlara doğru ortaya dökülen gerçekler beni epey şaşırttı. İşte bu gerçekler karşısında normalde Callum'a bi dünyada naletler yağdırabilirdim ama adam da şeytan tüyü var. Zalim milyardere kızamıyorsun! Okurken aşırı keyif aldığım devamını çokça merak ettiğim bir kitap oldu. Ama gelin görün ki yayınevinin seri çıkarmaktaki hızı epey üzücü. O yüzden çokta ümitlenmeden beklemeye başladık, bakalım. Ben sevdim. Bence sizde seversiniz. Sözüme güvenin. Alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Milyon Dolarlık YalanJ.T. Geissinger · İndigo Kitap · 2025244 okunma