2025 83. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2025 15:43
Hayatımız boyunca ikilemde kaldığımız, aynı zaman çok istediğimiz bir sürü şey olmuştur eminim. Peki sizlere bir ufak takaslar karşılığında rahatlıkla seçim yapabileceğiniz ve çok istediğiniz şeylere kavuşabileceğiniz bir dükkan olduğunu söylesem? Sanırım hepimiz arkamıza dahi bakmadan koşarak gideriz. İşte o dükkanın olduğu bir evrenle gelmiş bize bu güzel kitap. Kitapla ilgili düşünebileceğiniz tek olumsuz şey sanırım yazarın kitabı ince tutması olacak. Çünkü içeriğine daha ilk sayfadan kapılıp gidiyorsunuz ve sonuna geldiğinizi uzun bir süre algılayamıyorsunuz. Kısa bölümleriyle, akıcılığıyla, gerçek hayatımızla özdeşleştirebilmemizle harika bir kitap olmuş. Ben kitapla şans eseri instagram keşfetimde bir influcer tavsiye videosuna denk gelerek tanıştım. Kitap hakkında büyük bir spoilerı aslında girişte vermiş bulundum ama birazcık daha bahsetmek istiyorum çünkü her kitabın evreninde aynı huzuru bulamayabiliyoruz. Kitabımız yaşlı amcamızın büyü dükkanında geçiyor. Müşterileri ondan eşyalar değil, bu hayatta en çok istedikleri şeyi alıyorlar. İstedikleri şeylerin de bir sınırı olmak zorunda değil. Fakat şöyle ufak bir detay var; bir bedel ödemek zorundalar ve bu bedel de parayla değil. Yaşlı amcamız ile istediğiniz şey karşılığında takasa giriyorsunuz. Sonunda takasta anlaşabilirseniz dilediğiniz şey sizin olabiliyor. Her bölümde farklı bir istekle karşılaşıyorsunuz ve bunlar hep hayatımızda bizlerin de dileyip, almak isteyeceği şeyler. Anlatmak da bir yere kadar işte, kesinlikle okunması gereken bir kitap. Okuyun, okutturun. İnanın bu iyiliğin bir takası yok :) Şimdiden iyi okumalar!
Büyü DükkanıYeşim Türköz · Epsilon Yayınları · 20234,614 okunma