2025 162. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2025 15:50
ツﻬஐﻬ HATİCE YILMAZ IŞIKTAŞ }♡ ♡{ TERS MASAL ﻬஐﻬツ Selammm.. bugün sizlere harika bir romantik komedi ile geldim. Tice kalemiyle tanıştığım #tersmasal ! Romantik komedi seviyorsanız, birde benim gibi birazda töre kurguları okuduysanız, alışılmışın dışında kahkahalar attıran bir berdel hikayesi sizi bekliyor. Ne öyle astığım astık bir ağa, ne de ağzı var dili yok bir berdel gelinini bu kitapta bulamazsınız. Dahası berdelinin peşinde koştur koştur bir Ezman Seyhanlı var ki off çok güldüm. Sadece koşsa iyi birde devamlı kendine muhalefet bir iç sesi var ki:)) Canından bezdirdi. Evet, töre_berdel sevmem diyenler birde böyle deneyin bakalım. Ben çok severek okudum yazarımızın kalemine sağlık ~♡ Haydi sizleri daha fazla bekletmeden hemen konusuna geçiyorum; Ezman Seyhanlı Londra'da üniversiteyi bitirmiş ve memleketine dönmemiş orada bir şirkette çalışmaktadır. Ağa oğludur ve geleceğin ağasıdır. Tabii topraklarına dönmeye karar verirse. On sekiz yaşındayken sevdiği kızın berdeli kabul etmediği için öldürüldüğü bu toprakları terk eden Ezman töreden ve törenin getirdiklerinden kaçmaktadır. Ama kaçtığı şey sonunda gelir onu bulur. Kız kardeşinin evlenmek için kaçması sonucu onların hayatını kurtarmak adına yurda dönen Ezman berdeli kabul eder. Bu töreye bir can daha vermeyecektir. Geldiği gibi nikah masasına oturtulan Ezman, evlendiği kızın yüzünü bile görmemiştir. Zaten her şeyde yüzünü gördükten sonra değişir. Aklı ve kalbi farklı söyleyen Ezman her gözlerine baktığında Asmin'e doğru çekilir. Asmin Yıldız abisinin yaptığı hatayla Ezman'a berdel olmuştur. Aslında berdel sırası ablasındadır. Ama o İstanbul'da üniversite okuduğu için Asmin berdeli üzerine almıştır. (Niye acabaaa:) Daha gördüğü ilk anda Asmin'den aşırı derecede etkilenen Ezman, duygularının karmaşası arasında kalır. Londra'da bir sevgilisi vardır ve buraya gelip evlenmiştir. Birde karısı çok güzeldir ! Ama mecburiyeti olan bu kadını bir türlü içine sindiremez. Balayına gidiyoruz diyerek İstanbul'a gelirler. Asmin'e aşık olmakla kaçmak arasında bocalarken bir anda kaçar ve Londra'ya gider. Peki bu kadar kolay olabilir mi? Asla !!! olaylar da buradan sonra başlar. Peşinde bıraktığı kız artık Londra'da dır. Ve İntikam peşindedir. Çünkü kocası onu affedilmeyecek bir hata yaparak bırakıp kaçmıştır.. Tüm heyecanı,esprisi ile dahası ve fazlası kitapta sizleri bekliyor!! Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ters MasalHatice Yılmaz Işıktaş · Kaktüs Sanat Yayınları · 202523 okunma