2025 41. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2025 00:00
neokudum #novellaneokuyor @kaktusyayinevi Sümeyye Avcı #hediye YEİS “Daha kötüsü yaşanıyor diye, kötüye susmak gerekiyor anlaşılan.” Paranoid kişilik bozukluğu olan bir adam. Onun ışığı olan kadının yani Arya’nın hikayesi aslında. Kitabımızdan bahsetmek istiyorum hemen duygu yüklü bir kitap okuyoruz aslında. Psikolojik bir roman olmasının yanı sıra güzel betimlemeleri olan sürükleyici bir eser. Barlas için içim biraz biraz hep kıyıldı kitapta aslında . Onun o genç ruhunun aldığı yaralanmaları çok iyi ifade etmiş yazar kaleminde . Barlas’ın mektupları gerçekten yüklü ve duygusal anlamda bizi derinden etkileyecek tarzda. Genç yaşta aldığı o kayıp yaşanılan travmalar… arya da aslında Barlas’ın umut ışığıydı . Yolculuğundaki en büyük ışıktaki de oydu aslında. Tabii ki arya içinde hayatının sınavı gerçekliği Barlas’tan geçmesi gerekiyordu. Her iki karakterin de hikaye özümlememesi ve karakter üzümlemesi gerçekten çok güzeldi . Yazar betimlemeleriyle birlikte aslında benim en sevdiğim nokta betimlemeler bence ve kaleminin verdiği o naiflik ve detaylı anlatımı benim hoşuma giden noktalardan biriydi. Yorumlarda buluşalım #kitapyorumu #bookstagram #books #hediye #kitapönerisi #tavsiye #kitaptavsiyesi #yeis #sümeyyeavcı #kaktüsyayınevi
YeisSümeyye Avcı · Kaktüs Sanat Yayınları · 202517 okunma