Hiç düşünmeden cevaplayacağınıza eminim. 😊
7,6bin Gösterim
Bazı yorumlara ve insanlara her ne kadar hayretlerle bakıyor olsam da İnce Memed okuduğum dönem itibarıyla gerçekten harika bir seriydi ve her anlamıyla hayatıma da dokundu.Bu arada iyi ki varsınız 😌🌸
Mikail Balcı
Değeri bilinmeyen bir yazar... Teşekkür ederim, siz de iyi ki varsınız. Hep var olun.
Bu seriye baslamak bir türlü kısmet olmadı, biraz da okumaya cesaret edemiyorum kalınlığından dolayı🥲
Mikail Balcı
Okumadan ölmeyin diyeceğim bir seri.
Dört. 1. yi bitirdim. Kaldı üç. Selamlar Mikail Bey.✋🏻☺️
İrem Uçarİrem Uçar sen bilirsin 😉🩷
“Ben İnce Memed’e başladığımda 24 yaşındaydım. İnce Memed de 21 yaşındaydı. Ben İnce Memed’in dördüncü kitabını bitirdiğimde altmışımı geçmiştim, İnce Memed daha 25 yaşında… 25 yaşından sonra kim bilir ona ne olmuştur diye ara sıra düşündüğüm de oluyor. Onun hikâyesini kendi yaşıma kadar getirebilir miydim, hiç sanmıyorum. İnce Memed bittikten sonra o, ben de de bitmişti. Bir kitap daha yazmak değil, onun üstüne bir cümle bile yazamayacağım bilincine vardım.” Yaşar Kemal’in, kitabı hakkındaki yorumu. Bazı kitaplar vardır ki içinde bir ömür bulundurur. Okumak inşallah nasip olur 🌸
Ölmeden okunmalı
Bu tür yarışmalara katılan yarışmacıları görünce ülkece kültür seviyemizi sorgulamadan edemiyorum😔
Maalesef
4 ciltten oluşuyor hocam, seriyi okumama rağmen halen burnumda tütüyor ☺️