2025 172. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2025 17:41
Haftanın ilk günden herkese merhaba. Bugün çok severek okuduğum Siren serisinin final kitabıyla geldim. Bu seride aksiyon, gerilim, intikam ve aşk son ana kadar hiç bitmedi. İlk kitap Karmen'in kaçırdığı kız çocuğuyla başlamıştı. Onun yaşadıkları çok zordu. Kendi kızı kaçırılmış ve öldürülmüştü. Onun yaşadıklarına ne kadar çok üzülsemde yaptıkları doğru değildi. Deren, kızının kaçırılmasıyla gecesi gündüzüne girmişti. Onu ararken hayatına Karmen dahil oldu. İkiside evlatlarına çok düşkünlerdi. Karmeni anlamakta zorlandığım yerlerde buralardı. Kendin evlat acısı yaşarken Deren'in çektiği acılara nasıl sustun Herşey ortaya çıktığında ikisinin bir arada olması imkansız derken kurgu öyle bir hal aldı ki onların aşkını okumak keyif verdi. Üçüncü kitap İtalya'da devam ediyor. Hayat mucizelerle doluydu. Karmen kızına kavuştu ama onun küçük bedenini yaşadığı acılara rağmen hayata tutunabilecek miydi? O sayfaları yüreğim ağzımda okudum. Karmen'in üç abisi var ve her birini çok sevdim. Deren'le olan atışmalarını, onu zorlamalarını okurken bol bol güldüm. Nil bu kızı anlatmaya kelimeler yetmez. Sevgi dolu, anlayışlı, kalbi kocamandı. Karmen'in abileriyle olan diyaloglarında onu içime sokasım geldi. Dünyaya sevgi dağıtmaya gelmiş sanki. Yazar üç kitapta da bana bolca gözyaşı döktürdü Son sayfaya kadar onları okumaktan hiç sıkılmadım. Karmen ve Deren imkansız aşka giden yolda en çok birbirlerini üzselerde yine en çok birbirlerine iyi geldiler. Çok severek okudum bir seriydi. Gözüm kapalı tavsiyemdir.
Siren 3Emine Tavuz · İndigo Kitap · 2025103 okunma