Kilitli kapı
2025 64. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2025 21:01
Freida McFadden gerçekten tam bir ters köşe yazarı. Asla tahmin edilemezdi çok güzel bir kitap. On bir yaşındaki Nora Davis odasında ödevlerini yaparken babasının bodrumda kadınları öldürdüğünden bihaberdi. Ama merakı onu büyük bir kaosa sürükleyecekti. Ta ki polisler gelene kadar. Bundan sonra Nora'nın hayatı asla eskisi gibi olmayacaktı. O günlerin üzerinden yıllar geçmişti. Babası ömrünü parmaklıklar ardında çürütürken Nora başarılı bir cerrah olmuş, sessiz, yalnız bir hayat sürmeye başlamıştı. Kimse babasının ünlü bir seri katil olduğunu bilmiyordu. Nora da bunun böyle kalması için elinden geleni yapmaya kararlıydı. Ama işler istediği gibi gitmeyecekti ya başka biri Nora Davis'in hayatının kalanının parmaklıklar ardında geçmesini istiyorsa ve elinden geleni yapacaksa. Peş peşe ölen kadınlar, bir anda değişen bir hayat Nora kendini kurtarabilecek mi? Ya da Nora Davis kanını taşıdığı babasının aynısı mıydı? Onun gözlerinde de babasının caniliği , dehşeti mi vardı? Kitap çok güzeldi kenara sadece küçük bir ama iliştiriyorum babasının neden özellikle koyu renk dalgalı saçlı ve mavi gözlü kadınları öldürdüğünü ve neden cesetlerin ellerini sakladığını tam olarak aktarmamıştır yazarımız sanki havada kalmış gibi olmuş kitap için tek eleştirim bu sanırım. Kilitli Kapı Freida McFadden
Kilitli KapıFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20252,654 okunma