2025 55. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2025 23:29
Tatlı mı tatlı bir kitabın daha sonuna geldim. Uzun zamandır okumak istediğim bir romandı ama başlarken tereddüte düştüm çünkü örgü örmek sevdiğim bir şey değil hatta bilmiyorum bile. O yüzden sıkıcı olacağını düşündüm ama okurken pamuk gibi oldum. Çok üzücü olaylar olsa da kitabın genel havası, beni sıcacık bir yolculuğa sürükledi. Kitapta eksik fazla, hiçbir sorun görmedim. Bence tam da olması gerektiği gibi yazılmış. Çok basit de değil, çok ağır da değil. Ben bazı sebeplerden dolayı uzun sürede okudum, yanılmıyorsam bir hafta oldu ama birkaç günde bitirebilirsiniz çünkü su gibi akıyor. Yazardan daha önce bir kitap daha okuyup kalemini çok beğenmiştim. Sade, anlaşılır ve daha önce de bahsettiğim gibi akıcı bir eser. Boğucu betimlemeler yoktu, her şey yerli yerindeydi. Zihnimde kendimi çok güzel yerlere götürdüm. Bulunduğum ortamları çok beğendim. Bu zevki yaşattığı için yazara çok teşekkür ederim. Özellikle ağır kitaplardan sonra okursanız hafifleyeceğiniz, muhteşem bir eser. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim.
Küçük Mucizeler DükkanıDebbie Macomber · Martı Yayınları · 201816,1bin okunma