fıtratına dön.
2025 1. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2025 02:10
her müslümanın mutlaka okuması gereken bir kitap. taze bitti, tadı da damağımda kaldı. hayati hocamızın bilgi sermayesine bir kez daha hayran oldum. bir o kadar da imrendim. kendisini harikulâde ifade ediyor. ayetler, hadisler, anekdotlar, şiirler, kıssalar, anılar… zengin bir anlatım ve samimi bir üslup, ortaya böyle sürükleyici bir eser çıkarıyor. bekir develi’nin de bilgi ve zekası dikkat çeker nitelikte. sorduğu sorular, cevaplar üzerine yorumları tam nokta atışı… 21. yüzyıl müslümanlarının yüz yüze olduğu sorun ve tehditleri iyi analiz ediyor. her ikisinin de sözlerinde müslümanlar için hakiki bir endişe hissetmek mümkün. allah rızasını kazanmak için, “bir kişinin içinde bile bir şeyler uyandırsak bize kâfi” diyerek çıktıkları bu yolda bize meramlarını gayet güzel anlatıyorlar. ibret almak isteyene ibret, ilham almak isteyene ilham. ihtiyacınız her neyse bu kitap sizin için ona dönüşüyor. kalbime dokunduğunuz, beni sarsıp kendime getirdiğiniz için teşekkür ederim. allah razı olsun. kitabın anlatım dilini de çok sevdiğimi söylemeliyim. bir röportaj olmasına karşılık kendimi bu muhabbet meclisinin bir parçası gibi hissettim. kalbim huzurlu, içim sıcak.
Fabrika AyarıHayati İnanç · Profil Yayıncılık · 20229,5bin okunma