Sevginin de boyutları var mıdır?
2025 56. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2025 02:17
Başka boyutlarda da var olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? . Noyan, yazmaya düşkün bir gençtir. Gönlünü Tuba'ya kaptırmıştır. Duygularını aktarırken kendinden geçer. Bir süre sonra Tuba'nın da gönlüne Noyan düşer. Böylece ikilimiz, sevginin o yoğun kıvamında birbirine açılır, birlikteliği başlar. Ta ki o kara sabaha dek. . Yer yerinden oynamış, insanlar kaçmaya fırsat bulamadan gözlerini yummuştur dünyaya. Bunun bir son olduğunu düşünenlerse yanılmıştır. Noyan da Tuba da gözlerini açtıklarında bilmedikleri bir yerde bulur kendilerini. Ne var ki ayrı düşmüşlerdir. Sirius adlı gezegende yeniden bedenlenmişlerdir. . Noyan, eski bir tanıdık olan Leman'la karşılaşır. O da Noyan'ı sevmektedir. Ancak hayır yanıtını alan Leman'ı intikam isteği sarar. Tuba'yı bulup onu yok etmek için Melun'un sunduğu anlaşmayı onaylar, böylece karanlık yana geçer. Melun, Leman'ın ruhunu ödünç alıp yeryüzünde kötülükler yapar. Geri döndüğünde sıra Leman'dadır. Büyülü hırkasıyla hemen yola koyulur. . Tuba ise çok uzaklarda Elif Ana ile Kam Kutay'ın yanında hem kendini hem Noyan'ı bulmaya çalışır. Bir yandan da derin konuşmalar yaparlar. Ancak şeytanın ordusu savaş başlatır. Noyan bambaşka bir gezegene sürgün edilir. Ortaya konuşan kanatlı bir at çıkar: Küheylan. Bir anda dengeler değişir. Büyük bir kıyım olacaktır. Kızılelma'nın gücüne gerek vardır. . Komutan olan Tuba bakalım işin içinden nasıl çıkacak? Noyan, sürgün edildiği ışık yılları uzaklıktan geri gelebilecek mi? Boyutlar arası birçok yaşamda neler bekliyor onları? Nasıl bir sona doğru evriliyorlar? Yeryüzü tümüyle mi yok oldu? . Sevgi, duygusal, fantastik, felsefe, bilim kurgu türünde şiirsel anlatımıyla değişik bir tat arayanlara öneririm. Okurken özgür çağrışımlar duyabilirsiniz. Sözcükler gerçekten de dans ediyor. Sanki hem bir destan hem br uzunöykü okuyorsunuz. . Betikle esen kalın.
Kristal BoyutlarYüksel Köker · Gülnar Yayınları · 20243 okunma