Aşka Yenildim adlı şarkım
Kalbimde büyüdün Ben fark etmeden Sadece sevdim Kimse bilmeden Kalbim yine sana, bil ki, pervane bu zifiri gecede Aşk bu… sabır nedir bilmez Ben sana değil aşka yenildim Kalbin duydu mu? Ben söylemeden… Sitem etmem sana kızıp darılmam kimseye Aşka düşen çok fena yanarmış Kalpte derin acı izler bırakırmış Bunu sadece yaşayan bilirmiş Korkma… kalbim senden incinmez Gözyaşıyla dönmem yüzümü kimseye Yeter ki aşka duvar örme bırak kendi haline Seni güzel sevdim aşk incinmesin diye Ben sana değil aşka yenildim Kalbin duydu mu? Ben söylemeden… Geceleri susuyorum kendime Kendi sesimden bile korkar oldum Aynaya bakınca senin yokluğun Gözlerimin buğusuna karışıyor Ben mi kaçtım yoksa kalbim mi beni susturdu İnan hâlâ bilmiyorum Kendimi affedemedim en çok İnsan bazen sevildiğini duyunca değil sevildiğini hak etmediğini hissedince yıkılıyor Ama kalbim… hiç susmadı Ve sen yine aşkın merhametiyle geldin Yüreğimden sessizce yakaladın Seninle gerçek aşkı duyduğum yerden Şimdi daha iyi anlıyorum: Bazı aşklar bitmez Sadece insan kendine dönünce yeniden başlarmış.
Müzik