Şehitlerinizi Unutmayın!
🇹🇷 Hava Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz 🇹🇷 Hava Pilot Binbaşı Serdar Uslu 🇹🇷 Hava Pilot Binbaşı Nihat İlgen 🇹🇷 Hava Pilot Üsteğmen Cüneyt Kandemir 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Ümit İnce 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Hamdi Armağan Kaplan 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Burak Özkan 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş İlker Aykut 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Akın Karakuş 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Ramazan Yağız 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Emre Altıok 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Berkay Karaca 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş Burak İbbiği 🇹🇷 Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan 🇹🇷 Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu 🇹🇷 Hava Ulaştırma Uzman Çavuş Cem Dolapci 🇹🇷 Hava Ulaştırma Uzman Çavuş Emre Sayın
··3 alıntı·
14 +1'leme
20,6bin Gösterim
Allah rahmet eylesin mekanı cennetir inşallah hepsinin.
amiin
🇹🇷
Serdar uslu arkadaşımdı benim deli dolu bir insandı Allah'ım inananamdım... Allah rahmet eylesin mekânları Cennet olsun
buglem
ruhları şad mekanları cennet olsun
Semada tek bir cümle yankılanır, kiminin ocağına kor gibi düşer, kiminin yüreğinde sönmeyecek bir ateş olarak kalır... "VATAN SAĞOLSUN"🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷
Şehitlerimizden biri babasından telefonuna para yüklemesini istemiş “bi sesinizi duyayım” demiş ve babası yükleyemeden o sesler duyulamadan şehit olmuş. Sabahtan beri ağlıyorum ya. O babanın içinde ölene kadar vicdan azabı o anne nasıl dayanacak. Rabbim ailelerine sabır versin. Ama bu vatan da sadece fakir çocuklarının mı ya?! İnsan isyan ediyor gördükçe şehit ailelerinin evlerini barklarını.
buglem
içim yanıyor gerçekten ben böyle yanıyorsam anneleri babaları ne haldelerdir diyorum ama günün sonunda söyleyebilen tek söz var: "vatan sagolsun"
Yani içimiz her ne kadar yansa da diyecek tek söz var Vatan sağ olsun
öyle maalesef
RABBİM RAHMET EYLESİN TAKSİRATLARINI HASENATA TEBDİL EYLESİN MEKANLAR CENNET OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN VATAN VAR OLSUN
amiin