Gizli teklif
2025 86. kitabı
Okunma: 09 Kasım 2025 14:53
#k:51201 Seda Meydan Selam Size sıcacık, yabancı romantik; sırlarla örülü, aşk dolu bir kitapla geldim. Yazardan ilk okuduğum kitap ve kalemini sevdim. Laila en sevdiğim karakter oldu diyebilirim. Laila öyle kolay biri değil; gururlu, kendi ayakları üzerinde durmak isteyen, hayatın kendi istediği gibi şekillenmesini arzulayan bir genç kız. Ona hayran kaldım. Mario ne kadar otoriter olsa da Laila’nın yeri geldiğinde onu dize getirmesi çok hoşuma gitti. Mario’nun Laila’ya karşı duyduğu yoğun ilgi, koruma içgüdüsü ve zamanla büyüyen aşkı ise mükemmeldi. İki karakterin zıtlıklarının bir araya gelişinden doğan çekim, kitabın en güçlü tarafı. Laila’nın kendini bulma mücadelesi ve Mario’nun otoriter ama samimi aşkı bize hem gerilim hem romantizm sunuyor. Mario ve Laila’nın çatışmaları, yakınlaşmaları ve aralarındaki kimya kesinlikle hikâyeyi taşıyan en etkileyici unsurdu. Konusu Laila Slav bir ailesinin kızı. Annesi ve babasını çok küçük yaşta kaybetmiş. Ülkenin en iyi dans okulunda burslu okuyan, en iyi bale öğrencilerinden biri.Ev arkadaşıyla sorun yaşadıktan sonra Franke adındaki okul arkadaşının yanında kalmaya başlar. Üstüne öğretmeni ona aşk itirafında bulunur bana göre saplantılı bir aşıktı. Ona yüz vermesede öğretmenin pes etmeye niyeti yok . Kalacak yeri olasada ,bir işe ihtiyacı vardır. Bir gün kafede adamın biri ona kart uzatır ve ertesi gün gelip işe başlamasını söyler. Başta hiç tanımadığı bu adamın teklifini kabul etmek istemese de duyduğu yüksek maaş teklifi karşısında kayıtsız kalamaz ve ertesi gün görüşmeye gider. Mario ise çok ünlü, zengin, yakışıklı ve tutkulu bir adamdır. Görünenin ardında işi ve çevresi tehlikelidir. Abisi ölünce işlerin başına geçmek zorunda kalır. Çok ünlü bir restoran sahibidir. Bir anlaşma yapmak üzeredir. Bunun için yanında, güvenilir bir kadınla yemeğe gitmesi gerekir. Bu kişi tabii ki yeni işe aldığı Laila’dır. Kız lehçe diline hâkim olunca aradığı kişinin kesinlikle o olduğunu anlar. Laila’ya bir anlaşma teklif eder. Ancak bu yemek tek bir akşam için planlansa da hiçbir şey düşündükleri gibi ilerlemez. #GizliTeklif #MarioVeLaila #ZıtKutuplarAşkı #TehlikeliAşk #TutkuluAdam #Gururlukız @ruyayinlari @seda.meydan
Gizli TeklifSeda Meydan · Ru Yayınları · 202520 okunma