2025 2. kitabı
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı sevdiğim birinin önerisiyle okudum. Kitabı okurken yeri geldi çok ağladım ,yeri geldi gülüp üzüldüm. Kitapta hasret adında bir kızımız var. Çok masum, iyi niyetli, merhametli çok güzel bir kız. Birgün babasının hastalanmasıyla ilaç almak için eczaneye gider. Eczane sınıf arkadaşının abisine aittir. Sınıf arkadaşının abisi eczanede ilk görüşte hasrete aşık olur. Eczacı olan Yasin deftere yazı yazıp kardeşinden hasrete götürmesini ister. Hasrette ilk görüşte Yasinden etkilenir ve teklifine olumlu yanıt yazarak defteri geri gönderir. Hasret durumu annesiyle konuşur, anneside babasına söyler. Hasretin babası olan nüfusçu düşünür taşınır içi sıkılır yakın arkadaşının yanına gider yasinin hasrete talip olduğunu anlatır. Nüfusçunun arkadaşı Reis ise hasreti kendi oğluna istemiştir. Hasret reisin oğlunu reddeder yasinle evlenmek istediğini söyler.Reisin oğlu Suat reddedilmeyi kendine yediremez annesinin ilk söylediği kızla evlenir. Nüfusçu 2 ay sonra reisin evine hayırlı olsuna gider. Hasreti evde bırakırlar. Nüfusçu reisin evinde suatı görür. Suat hasretin evde olduğunu anlar anlamaz evden çıkar. Kendini sakoğa atar ayakları onu nüfüsçunun evine götürür. Zili çalar hasret kapıyı açmadan seslenir. Suat nüfusçunun gözlüğünü istediğini söyler. Hasret gözlüğü alır kapıyı aralar ve gözlüğü uzatır. Suat fırsat bilit kapıyı hızla itip açar ve kıza t*cavüz eder. Bundan sonra olaylar başlar Hasret yasine mektup yazıp yasinden ayrılır. Onu sevdiğini ama böyle olması gerektiğinden bahseder. Dokuz ay sonra doğum yapar ve armağan dünyaya gelir. Burdan sonra hem hasretin hemde armağanın hikayesini okuyoruz. Çok üzüldüğüm ama sonunda mutlu olduğum bir kitap okumanızı tavsiye ederim
Günahın RengiAhmed Günbay Yıldız · Timaş Yayınları · 20121,448 okunma