İçinde doğru düzgün öpüşme bile olmayan soft romantik bir kitap arıyorsanız doğru yerdesiniz. O sıcak köy ortamını iliklerime kadar hissettiren bir kitap oldu. Yazım dili ve olay örgüsü de çok güzeldi. Sadece tek bir şikayetim var o da çiftin ilişkisini tam olarak okuyamamak. Bu Betül Güçlü'nün tüm kitaplarında olan bir şey. Şu ana kadar 6 kitabını okudum ve hepsinde aynı şikayetten muzdariptim. Karakterlerin sevgili olma sürecini uzuuun uzun okuyoruz ama sevgililik sürecini okuyamıyoruz. Sevgiliyken ilişki dinamiklerinin nasıl olduğunu bilmediğim için karakterleri ayrı ayrı çok sevsem de çifte yeterince bağlanamıyorum.(HAFİF SPOİLER!!) Sevgili olduktan hemen sonrasında düğünlerine ışınlanıyoruz. Tamam yeni evli süreçlerini ve aralarındaki ilişkiyi okuyalım diyoruz fakat düğün biter bitmez bu sefer evli mutlu çocuklu oldukları sahneyi görüyoruz ve kapanış. Bu şekilde olduğu zaman çifte yeterince bağlanamıyorum. (SPOİLER SONU!!!) Karakterlerden bahsetmem gerekirse Çınar'ı çok seviyorum. Paylaştıklarımdan da anlayabilirsiniz KSBSLBDLDJDLDJDLBD. Üzülerek Ela'ya tam olarak bağlanamadığımı söyleyeceğim ama kötü bir karakter değildi kesinlikle. Köy ortamı, öğrenciler, komşular falan çok tatlıydı bence. Bu tarz tatlış kitap severlere kesinlikle öneririm. OKUYUN OKUTTURUN.