SPOILER ICERIR
2025 35. kitabı
Bu kadar güzel ve akıcı başlayan bir kitap ancak bu kadar kötü bitirilebilirdi. Kitaba çok büyük bir hevesle başladım ve 3 günde bitirdim ve ilk sayfalar o kadar güzeldi ki okudukça okuyasım geldi acaba şimdi ne olacak diye çevirdim sayfaları ama ne yazık ki yaklaşık 250. sayfaya kadar sonrası o kadar tekrara düşmüş o kadar basit kalmış ki... Zaten en başta okuduğumuz yerleri yine tekrar okuyoruz son sayfaları çok zor okudum ve sonu istediğim gibi de bitmedi açıkçası Mina ve Celal hikayesinin daha derin işlenmesini isterdim bu çok havada kalmış bence. Minanın Celalle karşılaşmasını o kadar çok istiyordum ki ve sonra heh tam istediğim oldu karşılaştılar ama hiç istediğim gibi bir karşılaşma olmadı Celal yine aynı Celal , Mina her ne kadar değişmiş olsa da Celalle yine konuşmaya çalışması bak ben senin sayende değiştim demesi ve ona sarılması Celalin kendini geri çekmesine ve onunla konuşmak istememesine rağmen... Celal bence yine aynı düşünecek yine benimle konuşmaya çalıştı vs çok saçmaydı Minaya çok sinir oldum burda bunun yerine hiç tepki bile vermeden önünden geçip gitmesini hatta Celalin onunla konuşmaya çalışmasını beklerdim. Yani genel olarak sonu o kadar tatmin etmedi ki... Son 150 sayfayı çıkarsalar kitaptan çok daha iyi olurdu Puanım 4/10 SeyirSeyir
SeyirPiraye · Mona Yayıncılık · 202115,1bin okunma