2025 72. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2025 22:28
Akvayı sevmedim.Felah kitaplarını okuyup sevmiştim,ondaki olaylar ve anlatım daha güzeldi.Akva’dan Felah’taki karakter Kaplan Giray hakkında olduğu için beklentim vardı,orda anlatılan Aras kod adı üzerine bir şeyler düşünmüştüm.Onun geçmişine dair,acılarına dair ve bugünkü Kaplan Giray olmasına dair ilerleyeceğini sanmıştım ama onlar çok yüzeysel kalmıştı.İkbal karakteri sosyal medyada zaten epey bir konusu olmuştu,ona katılıyorum keşke karakter ismi başka olsaydı.Hadi onu yazar böyle düşünüleceğini düşünmemiştim diye belirtti ama bu kitap bence olmamış.Aras olmasına dair detay okuyamamak,İkballe olan ilişkisi üzerine giden bir konu ve ikbale yaşatılanlar.Konu bana etki etmedi,bitsin artık diye okudum.Beklentimin çok altında bir kitaptı.ikbal kendini şöyle tanımlıyor “Sıradan bir kızdım. Psikologdum. İnsanlara yardım ediyordum. Danışanlarım vardı.Hayallerim vardı. Her şeyim vardı. Ama yine de bir gün, bir kulaklıkla kulağıma yerleştirilmiş bir kâbusun içine adım attım. Ve oradan çıkamadım.”
AkvaLeman Veli · İndigo Kitap · 202533 okunma