2025 31. kitabı
Öncelikle uyarıyorum. Spoiler okumaktan nefret eden ama spoiler vererek inceleme yapmaya bayılan biri olduğum için ne yazacağım belli olmaz karşınıza spoiler da çıkabilir spoiler vermemek için söylenmiş yalan yanlış benzetmeler de söz veremem….//Çok iyi bir konuyla giriş yaptık derken daha ikinci sayfadan bir arzu denizinin içine düşüp hiç bir olay hiç bir gelişiö doğru düzgün bir sohbet bile okumadan sadece basma kalıp cümlelerden oluşan arzular şelalesini okuyup durduk. Yerinde smut severim ama kitabın sonuna kadar ne ara neden nasıl birbirinizd bu kadar şehvet duydunuz anlayamadım bu ne saçmalık diyerek okudum sonundaki sebebiyle tamam olabilir dedim ama bunu bizi bu kadar rahatsız edecek şekilde yazmasaydıj keşke. Yani ne bileyim kızı kurtarır arzu duyar kızla baş başa uzun zaman geçirir arzu duyar vs bir şey olur yani yok birbirlerini görür görmez üstlerine atlama isteği duydular ve sürekli bunu okuduk. Etik kısmını ahlaki kısmını geçiyorum fantastik büyülü vampirli evrende etik umrumda olmuyor kardeşiyle mi nişanlıymış abisiyle mi yatıyormuş umrumda olmaz ama biraz bi hikaye yazsaydın be kardeşim böyle olmasını kabul ettirecek bir alt olay verseydin bize. Sonu da çok tahmin edilebilirdi. Hani böyle her özgün hikayede bile olan klişeler vardır ya olay örgüsünü bir yerelere götürmek için kullanılılır bu kitapta sadece bunlar vardı yani. Aslında 2 puan verirdin çünkü inanılmsz basmakalıp bir anlatım var her kitapta okuduğumuz şehvet cümleleri her sayfada tekrarlan asla bir sohbete varmayan sahiplenme kelimeleri çoğu satırda cümle yok lütfen evren sen benimsin prensesle doldurmuş kitabı zaten kısacık. 4 puan verme sebebim ne kadar sövsem de ikinci kitabı merak etmem. Ama kendime bu kötülüğü yapmayıp araya başka kitaplar alacağım ki kelime haznem ve hayal gücüm beni terk etmesin. Bu arada okuyacaksanız da para vermeyin yazık günah pdf diye bir kaç saatte okudum 250 sayfa bile değil zaten
Yıldızlar ve Gölgeler KrallığıHolly Renee · Lapis Kitap · 2024183 okunma