Bu gecenin sorusu:
İlkokul öğretmeninizi hatırlıyor musunuz? Bu yazınızı okuyor olsaydı ona ne söylemek isterdiniz?
Alıntı
·1 alıntı·
7 +1'leme
12,1bin Gösterim
Hatırlıyorum tabikiside... Benim öğretmen olmamdaki en büyük etkendir. "Ben öğretmen olacağım ve onun gibi olmayacağım" derdim. Rabbim rahmet eylesin matematik temelimi ona borçluyum ama az dayağını yemedim 🥺🥺 Senin gibi değilim, ben öğrencilerimi çok seviyorum ve onları incitmiyorum demek isterdim. 🤍🪷
Önceki 1 yanıtı göster
Ekşi limon
Ekşi limon
kız hiç fark etmedim ya, kim tartışmış benimle? 😳😂 geçen kulüp öğrencim de dedi hocam siz hiç sinirlenmiyorsunuz diye (halbuki içimdeki Adanalı kriz geçiriyordu, çünkü tüm kulüp öğrencileri 5.sınıf 😭) Şaka bir yana bu mesleğin en güzel tarafı muhatabının sevgisinin saf olduğunu bilmen bence. Kız çok tatlılar (tabi sabahın ilk saatlerinde 😬) sonrası huni 😂😂😂
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Hatırlamaz mıyım hiç 🤩 hâlâ görüşürüz. Oğlundan ayırmaz beni 🤩 hâlâ gözlerimin içine aynı ışıltı ile bakar. Ben de hâlâ ilk günkü gibi dikkatle dinlerim 🤩 onu çok seviyorum 🤩🥳💃
Önceki 4 yanıtı göster
Daim olsun böyle hocalar 🤩rabbim sayılarını artırsın 🙏 hocanıza da hayırlı, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin
Bu yorum görüntülenemiyor
Hâlâ yazıyorum, konuşuyoruz.