Ben kitabı sevdim. Dark Romance olarak kitabın havası çok iyiydi. Erkek karakterin de öyle. Polislerden kaçarken hiçbir şey olmamış gibi kadının balkonundan mı ne evine giriyor. Kız da şoktan bir şey yapamıyor. Sonra bir yerden sonra kadın uyuya kalıyor (ondaki rahatlık), adam da evi geziyor adını öğrenip gül kokulu şampuanına tav olup çalıp gidiyor kdkdkd Ondan sonra kadın adam için takıntı haline geliyor. İş yerinde ve evinin karşı binasından kadını izliyor. Bir yerden sonra da kadın balkonunu açık bırakıyor gelmesi için. Zaten kadının bu olaya alışması iki saniye falan sürüyor. Hemen bir güvenesi geliyo adama. İlişkisel olarak çok hızlı başlıyor ama olaysal olarak yavaş akıyo diyebiliriz. Puan kırmam hızlı güven duygusu ve bakire takıntısı. Kız bakire olmasa konuşacak başka konunuz yoktu he djdjjdjd Asabımı bozan şey geçmişte yaşadığı bir olay yüzünden bakire olmak kadın için de önemli bir şey. Artık gına geldi bir yerden sonra bu muahbet cringe komasına girdim idjdidkd Ama seriye devam edeceğim kesinlikle.