İttifak Serisi 1

Orijinal Dil:
İngilizce

2025 80. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2025 12:23
Herkese Merhaba, Bi acele etme yaa, bir bak güvendiğin yorumlar bir gelsin ona göre al demi ama incelemeler çıktığından kitab kargoya cıkmıştı, okumaktan başka carem kalmadı yani... Derin bir nefes aldım verdim... yazar bence 11 yaşında fılan herhalde böyle bir kitap yazıyorsa... konuyu fılan gecıyorum... okumayın zaten konuya aldanıp fılan... bu kadar salak bir başlangıc ve devam eden bir kitap daha olamazdı. Tanımadığın adam evine giiriyor ve sen mal gibi koltuktan ona bakıyorsun tepki vermeden salak salak suratına bakıyor adamın, adam ona... sonra adam sanki başkası değilmiş gibi yanında uyuya kalıyorsun... yazar bu kıtabı yazarken herhalde beynini başka bir yerde bırakıp yazmış. Başka acıklaması olamaz... hikaye gidişat- karakterler tam bir assalak olarak yazılmı. Sırf yakışıklı diye adama tepki vermedi, bide üstüne sevişitiler , tanımadığı adamla, katil midir? Sapık mıdır ? bilmeden. Ve kızın gecmiş tranvaları var , aile içi şiddet, kaçmasaydı cinsel istismara maruz kalacaktı fılan. Nasıl olurda evine zorla giren adam tepki vermezsin, bir daha gelsin diye kapıları acık bırakrsın fılan... Zaten bu şekilde başlayan kitapta bir şey beklemezsiniz herhalde.. beklemeyin aynı mallıkla devam etti zaten, bir anda aşık oldular zaten aynı eve cıktılar, iki aksıyon mutlu son... bu ilk hikaye yazmaya calışan kişiler var wattpadde , aynısı bu... beğenenlerin olması beni daha çok şaşırtttı valla... Okuyacaklara tek sözüm ; Paranıza ve zamanıza cok yazık olur haberiniz olsun....
Dark romance
2025 104. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 20:38
Kusuyorum kusuyorum kusuyorummmmm. Bu kadar saçma bir konu üzerinden bu kadar saçma bir ilerleyiş olamaz. Adama ayrı, kadına ayrı ayar oldum. Kesinlikle hastalardı. Adamın o kadar iğrenç hareketleri vardı kiii.... neden yazar böyle bir karakter yazmak istemiş anlamıyorum. Okumak çok zor. Tavsiye etmiyorum.
S. J tilly den Nero incelemesi
2025 109. kitabı
Yeni bir kitap ile geldim
Nero
Yine bir Darc romance serisi daha yani git gide bu mafia, Darc romance serileri artıyor. Ve ben de git gide hangi karakter hangi kitapta hatırlamakta güçlük
Puan vermedi·%25 (110/432 syf.)·
Bu saçmalığa daha fazla devam edemeyeceğim gerçekten.Dark romance türünü severim ama bunun bile bir dozu olmalı.İstediğim tek şey hikayenin biraz mantıklı olması.Maalefe bu kitap gerçek dünyadan bir haylı uzak bir kurgu. 100 sayfa okumam yetti.Sadece şu şekilde olaylar biraz bahsetmek istiyorum,neden yârım bıraktığımı açıklamak için.Kadın karakter Payton tek başına evdeyken bir adam geliyor.Bu kişi Nero, polislerden kaçmak için onun evine gidiyor.Payton onun yakışıklı ve seksi buluyor.Yani gecenin bir vakti benim evimde ne işi var diye en ufak bir tepki vermeden,adam evdeyken bir de koltukta uyuya kalıyor.Adam bunun duş jelini alıyor ,Payton buna tahrik oluyor.Ucuz bir p*rno filmiydi sanki.Sonrası daha da saçma bu olaydan sonra bıraktım zaten.Burası !!!Spoiler!!! İsteyen geçebilir. Payton adamın adını bile bilmeden onunla birlikte oluyor ve kız bakire.Ben şok.Ve korunmuyor bile,bu nasıl bir kör cahillik.Yazar giriş notunda yok bu erkekler sadece kurgusalda güzel diye uyarmış güya ama bu kadar da gerçek dışı karakterler ve olay yazılmaz.Adam belki katil (ki öyle)belki sana aklına bile gelmeyecek işkenceler yapacak,adamı sen evine al seksi bir şekilde giyin kuşan, onunla birlikte ol .Hele dirty talk adı altında bir şey okudum ama okumaz olaydım.Ben yarım bıraktım,sabredip bitirene helal olsun.
·432 syf.·
2026 16. kitabı
Garip. Yani bu kitabı ne anlatır bilmiyorum ama çoğu şey garip ve absürttü. Karakterler abartıydı. Nero takıntılı bir mafya babası. Peyton ise travmatik geçmişi sebebiyle erkeklerden korkan bir kadın. Ama gelin görün ki fırtınalı bir gecede Peyton elinde mısır korku içinde koltuğunda otururken balkonundan içeri bir adam girer. Adamdan korkmasına rağmen ona çekilir, adamı aklından çıkaramaz. Sonraki günlerde adamla birlikte olmaya karar verir ve balkon kapısını açık bırakır. Bu da Nero bey için kaçırılmayacak bir fırsat zaten. Kitap genel olarak sakindi, çok çok yükselceğiniz bir olay yoktu. Nero ve King arkadaşlığı eğlenceliydi. King’in motivasyonunu ve düşüncelerini de ayrıca merak ettim. Seriyi okumaya devam ederim. Yazar çifti yazarken bir olayda olsun demiş ama küçük ve etkisi olmayam bir olay oldu bence, keşke kitap boyunca bazı şeyleri görseydik ama aksiyon olayları daha arka planda kalmış sanırım. Nero için söylenecek bir şey yok, kaba ne diyeceği ve yapacağı belli olmayan birine göre gayet güzel idare etti.
2025 101. kitabı
Peşindekilerden kaçarken bir daireye giren Nero koltuğunda oturup film izleyen dairenin sahibi olan kadının yanına gelir ve kendi eviymiş gibi oturur. Payton onu görünce Rüya gördüğünü zanneder fakat yanına oturunca onun gerçek olduğunu anlar. Şoka giren Payton hiçbir şey yapamaz sadece karşısında olan adama bakakalmıştır. Pesindekilerden kurtulan Nero daireden çıkar fakat çıkmadan önce kızın ismini öğrenmiştir. Payton Vawdrey Nero'nun aklından çıkmayan isim olmuştur... Yani sevdim mi sevmedim mi ne oldu anlamadığım bir kitap oldu açıkçası. Hiçbir duyguyu hissedemediğim ağzımda yavan bir tat bırakan kitaptı. Bana göre heyecanlandıran bir olayı da olmadı her şey fazlasıyla klişe başladı ve öyle de devam etti. Fazla beklentiye girilmeden dümdüz okunacak bir kitap bana göre. Yani okumasam da bir şey kaybetmezmişim
2025 90. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2025 10:19
Kitabı yarıda bırakmamak için kendimi zor tuttum. Yazım dilinden mi kaynaklı bilmiyorum ama bu kitabı hiç sevmedim. Hiç beklenti olmadan okunsa daha iyi olur belki o zaman seversiniz. Diyaloglar çok cringe geldi dedim ki hatta içimden "Ben ne okuyorum ya :D?" falan dedim yani.
İnceleme
2026 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2026 16:49
Yılın ilk kitabını bitirmiş bulunmaktayım bu kitaba kaç puan vereceğime bir türlü karar veremedim 8 puanlık değildi ama 7 puanlık da değildi bende 7,5 puan vermeye karar verdim. Saçma şeyler vardı aynı zamanda klişelerle doluydu yinede oldukça akıcıydı mantık hatalarıyla doluydu ama bana çok iyi geldi.King favori karakterim oldu ikinci kitap onun hakkımdaymış kesin okuyacağım.
NeroS. J. Tilly · Martı Yayınları · 2025207 okunma
Kitap yorumu ve kitap özeti
2026 2. kitabı
Okunma: 08 Ocak 2026 11:54
Kitabın isminden de anlaşılacağı gibi, baş erkek karakterimizin adı Nero. Nero karanlık bir adam; ister mafya diyelim, ister karanlık dünyanın içinde yaşayan biri… Kitap oldukça hızlı başlıyor, bu da
2025 139. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2025 01:27
Merhabalar Kalemini ilk kez okuduğum #shtilly nin #nero kitabının yorumuyla geldim Dark okumayı ve sınırları zorlayan hikâyeleri seven biri olarak benim için maalesef yeterince dark bir kitap değildi. Baştan sona klişelerle doluydu ve okurken iki sayfa sonra ne olacağını, diyalogların nasıl ilerleyeceğini tahmin etmek zor olmadı. Yanlış anlaşılmasın, klişe okumayı severim ama daha iyilerini okuduğum için beni çok tatmin etmedi açıkçası. Karakterlere gelecek olursam; Nero’nun tetikleyici davranışları vardı ama bir yandan da fazlasıyla minnoştu. Buna karşın Payton tam anlamıyla özgüvensiz, ezik bir karakterdi. Okurken kızın davranışlarına hem güldüm hem de bol bol göz devirdim Evet, ciddi travmaları var ama artık tek başına, çalışan ve hayata tutunmaya çalışan biri. En azından çabalamasını beklerdim. Ne yazık ki mıy mıy tavırlarıyla beni fazlasıyla bezdirdi. Yazar Nero’yu bu kadar okunur yazmışken, kadın karakteri de aynı özenle yazsaydı; olay örgüsündeki mantıksızlıklar, hızlı gelişmeler ve klişeler bu kadar gözüme batmazdı sanırım. Genelde serilere devam edip etmeyeceğime ikinci kitaptan sonra karar veriyorum. Bu serinin ikinci kitabı da bu kitapta merak ettiğim King karakterini anlatıyor. Karakter ilgimi çektiği için onu da okuyup seriyle ilgili net kararımı ondan sonra vereceğim sanırım. Genel olarak; yazarın kalemi akıcı ve kolay okunuyor. Ancak bu türde çok okuma yapanları tatmin edeceğini düşünmüyorum. Türe yeni başlayanlar içinse kafa dağıtmaklık türe alışma okuması olabilir diyerek yorumumu noktalıyorum

S. J. TillyYazar · 0 kitap
S.J. Tilly lives in Minnesota with her husband and their herd of boxers. She spends an unhealthy amount of time with her face buried in books, reading and writing. If she’s not nose deep in text, or harassing her dogs, she’s probably playing with her plants, pretending she knows how to garden.