Dayracası;
‘Hayat ummadığınız bir yola sürüklediğinizde, kendiniz için ne kadar iyi şeyler yapabiliyorsanız yapmalısınız’ deeer gibi bir kitap.
Şimdi öncelikle smut alarmıııııı!!!!!!
Kitap +18 canlarım ciğerlerim kır çiçeklerim.
Kısaca benim gözümden özeti de Beck bir bir iş adamımız var tabiiiiiki zengin ve tabiiiiiiki yatlar katlar sahibi. Adamımızın nenesi kanser( Allah sağlık versin) ve son evrede nenemde dimiyi ben tedavi olmam yetti artık yapmadığım ne varsa gidip yapacağım e tabi o da zengin.
Nenem ‘mutlu saçarlar uzun yaşarlar’ gibi bir gruptan kendinden 30-40 yaş büyük bir kankeyta buluyor kendine ve başlıyor dünyayı gezmeye. Nenemizin bulduğu bu kız yani Nora, ara ara zengin adamımıza nenesi hakkında bilgi veriyor fotoğraf atıyor. Zengin adamımızın da kızımızı nenesi yaşında sanıyor tanıştığı günde bir bakıyor aman aman heyt diyor. Velhasıl nenemiz bunların aralarındaki kıvılcımı fark ediyor ama ne bilsin bizimkiler çoktan ilişki yok ama başka her tür günaha selam olsun dediler bile. Tövbeler
İşin özü kitapta cinsellik ön plana çıkınca duygudan koptum. Konu gelen itibari ile güzel yerlere gelirdi bence. Aşk meşk derken bir bakıyorlar bilinmeyen sırları var herkesin. Yoksa gereksiz bir bekleyişler zaman bu kadar değerliyken insanlar ölmek üzereyken bana saçma geldi. Sona doğru tam Heh dedim klişe geliyooooor ki allahtan bana onu yapmadılar biraz sevindim.
Yani diyeceğim o ki kitap akıyor
Çerezlik okunur ama dediğim gibi sağlam smut dikkatli olmakta fayda var
Kitaplarla kalın…