2025 112. kitabı
#evbeyi #aslıkızmaz . . Kitabın isminden dolayı merak ediyordum nedense aklıma Kemal Sunal’ın “Şendul Şaban” filmini aklıma getirdi o tarza bir kitap okurum diye düşünmüştümAma kitapta daha da fazlası vardı. . Halil eşi kalp doktoru olduğu için yoğun çalışmasından dolayı Bodrum’da kızları Yaz ve Naz’a bakıyor sadece babadan kalma müzeyi işletiyor,eşi Duygu da gönül rahatlığıyla doktorluk mesleğini yapıyor. Herkes halinden memnun sevgi dolu bir aile. Duygu’nun İstanbul’dan iş teklifi almasıyla da apar topar taşınma kararı alıyorlar ve sakin tek düze hayatları İstanbul’a gelerek bambaşka bir hal alıyor ve herkes aslında kendini buluyor. . Komşuları Ela ve Şenay’ın kendi hikayeleri, Halil’in ailesi için sonsuz sevgi ve saygısına,Duygu’nun hakimiyetine okurken bayıldım. Kitap bir erkeğin ev beyi olma serüvenini anlatıyor gibi dursa da bence her konuda verdiği alt mesajları çok iyiydi özellikle güvenKitapta mizahta ağırlıklı olduğu için keyifle bir günde okudum. Kitabın sonunda devamı gelecekmiş gibi bitti ama son diye de yazıyordu orasını pek anlayamadım belki devamı gelir bilemiyorum ama bu türde okumaları seviyorsanız gönülden tavsiye ediyorum ağır okumaların arasında bu tür okumalar bana her zaman iyi gelir
Ev BeyiAslı T. Kızmaz · İnkılâp Yayınevi · 2025120 okunma