2025 209. kitabı
#SketchArtemisManga #tokyouzaylıları Efenim yine yeni bir #manga serisine başladım. Sırıtarak okuduğumu inkar edemem. Espriler çok iyiydi. Tabii şimdi benim karakter adı unutma olayıma bir de Uzakdoğulu oluşlarını ekleyelim, tam bir karmaşa O yüzden esas oğlan 1 ve esas oğlan 2 şeklinde anlatacağım. Yok şey değil bu, şey neyse. Yalnız şöyle bir durum var hiç çözemedim bunu. Animelerde de bütün olaylar hep liselilerde başlıyor. Okur kitlesi çoğunluk olduğu için mi yoksa malum o coğrafya gençlere büyük yükler yüklediği için mi, bilemedim. Anlayacağınız üzere karakterler liseli. 1 numara Tokyo'nun uzaylılarla ilgilenen emniyete ait gizli suç biriminde memur. 2 numara ise manga delisi, biraz şapşik ama sevgi dolu ve okulda pek başarılı olmayan bir tip. 1 numara üstün zeka sınıfında bu arada. Uzaylılar dünyaya turistlik amaçlı vs gelebiliyortabii arada vizesi dolan gitmemek için direnen, işte sorun çıkaranlar da oluyor. Bunlar aynı zamanda insan gibi görünüyorlar. Neyse 2 numara yeni aldığı manga ile trene binecekken kimsenin binmediği bir vagona biniyor. Ama yalnız değilmiş. İçeride bir yaşlı ve onun önünde dikilen 1 numara var. Yaşlı teyzenin birden ortadan kaybolup sonra ahtapot kollarının çıkışıyla 2 numara kafayı yiyor çok güldüm orada. 1 numara ile savaşıyorlar haliyle. Ve sonra uzaylı 2'yi fark edip onu kaçırıyor. Merak etmeyin, sorun yok. Uzaylı teyze bizim 2'yi de kendi gibi sanmış meğer korumak istemiş. Şapşik 2 ise kafayı yiyecek durumda. Tepkileri çok komikti. Ee 1 numara bırakır mı onları? Uzaylı teyze ne yapacak şimdi? Ne oluyor ya burada? Ay okuyun çok eğleneceksiniz bence. @sketch.artemis hemen devam gelsin lütfen Epope dehşet ve ibretle tavsiye eder!
Tokyo Uzaylıları - Cilt 1Naoe · Artemis Yayınları · 20259 okunma