2025 169. kitabı
Okunma: 20 Kasım 2025 14:53
քaʏɛʟʟʟ -♡- ӄaʟք ֆօռʊռʊ ӄɛռɖɨ ֆɛƈ̧ɛʀ Selamlar.. Çok özlemişim!! Sevgili payelll den #kalpsonunukendiseçer paylaşımı ile geldim. Bilen bilir GSA serisini yutmuş bir okur olarak her birini kitap olarak elime alabilmek müthiş bir zevk oluyor. Ruken ve Oğuzhan şahane geldi! Karahan demeden konuya asla geçemem:)) Okurken kahkahalar attığım bölümler onun müthiş ağabeyliği ve Nazlı'nın Karahan !! çıkışları oluyor. Aslıhan ve çetesi yine efsaneydi. Ama finalist 'Best KARA' kesinlikle Oğuzhan. Karahan'a yakışır damat nasıl olur gördük mü? Gördük! Ben keyfini çıkardım,kitap sonundaki ise tam bir sevinç oldu heyecanla bekliyorum ♡~Gözü kapalı yazar tavsiyemdir ne yazsa okurum ~♡ Haydı sizler için kısaca konusuna geçelim; Ruken Kara, Kara ailesinin 28 yaşında genç ve başarılı iş kadınıdır. Kodlama mühendisi olan Ruken yönettiği teknoloji şirketleri yanında bu yıl 'En İyi Girişimci Kadın Ceo' ödülünü almıştır. Çocukluk aşkı Kenan ile 10 yıl önce Kenan'ın yurt dışına gitmesi ile ayrılmış birliktelikleri son 5 yıldır arkadaş statüsünde devam etmektedir. Ama ikisi de hayatlarına kimseyi almamıştır.Şimdi geçen 10 yılın ardından Kenan yurda geri dönmüş ve İkiside yeniden demek üzerine düşünüyordur. Bu sırada mesleğinde çok başarılı olan Ruken, ayrıca kimliği gizli olarak MİT adına da görev yapmaktadır. Ankara'dan çok gizli s400 projesi için çağırılır. Tam da Kenan'ın yeni geldiği bugünlerde aralarına 2 aylık bir ayrılık daha girecektir.Ruken hazırlanır ve görevi için Ankara'ya gider. Oğuzhan Kara, tam 5 yaşındayken babasını kaybettikten sonra annesinin isteğiyle yurt dışına çıkmışlardır. Deha derecesinde bir zekaya sahip olan Oğuzhan da kodlama mühendisidir. Yurt dışında pek çok şirketi olan Oğuzhan'da devleti adına gizli çalışan bürokrat vasfında bir iş adamıdır. Rusya'daki son görevinden sonra ülkesine ailesi ile birlikte kesin dönüş yapmıştır. Çok gizli s400 projesinde çalışacak iki kodlama mühendisi iki Kara'dır. Tam 2 ay, tam donanımlı ve çok gizli bir evde bu yazılım üzerine çalışan bu iki genç arasındaki çekim hissedilmeyecek gibi değildir. Ruken'i bekleyen Kenan, Kenan'a ihanet ettiğini düşünen bir Ruken ve bu kadın benim diyen Oğuzhan! Ama tüm bunların ortasında Oğuzhan'ın sakladığı sır, Kenan'ın sürpriz aşkım, kardeşini kimseye vermeyi düşünmeyen bir Karahan:)) Asla tarafsız olamam:)) gözü kapalı tavsiyemdir!
Kalp Sonunu Kendi SeçerPayelll · Parola Yayınları · 202560 okunma