2025 120. kitabı
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere severek okuduğum bir kitapta geldim. Kitap yazar @zaferkilincer.official Bey'in #akrepkadını isimli kitabı. Bu kitap bir aşkın, bir hasretin şiirsel dille yazılmış halı ben çok severek okudum. Konusuna gelince. Bir kituphane de bulunan günlük ve günlükte Korsan Zeniketes'in günlüğünün tercüme edildiği ve adının akrep kadını olduğu kitabın okunmasıyla başlıyor kitabımız. Zeniketes aranan bir korsandır bir Liman da gördüğü bir kadına aşık olur ama kavuşması zor bir aşk, çünkü o karaya ayak basar basmaz cezalandırılacağını bilmektedir. Zeniketes'in bu kadına duyduğu aşkı günlüğüne şiirsel bir dille yazıyor tek ,tek duygularını,hissettiklerini duygu yüklü cümlelerle aktarmış. Zeniketes'in günlüğünü;Antik Lykia kıyılarının kokularını, korsan limanlarının sırlarını,Roma imparatorluğu'nun gölgesinde yaşayan hakların nefesini bugüne taşıyor. Bu kitap iki zamanının arasındakı aşkı güzel bir dille aktarmasıdır. Bu sadece bir kitap değil ... Bir korsanın kalbi,bir kentin ruhu ve bir kadının ruhu ve bir kadının gölgesi. Bazen bir liman, yalnızca tarih için değil; tek bir bakış için seçilir. Bu güzel kitabı tavsiye eden @kitap.gemisi canıma çok teşekkür ederim, inşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz. Bu güzel kitabı sizlere de tavsiye ederim. @zaferkilincer.official @amoreyayingrubu #zaferkılınçer #amoreyayıngrubu #vuslatınkitapkurtları #neokudum #okudumbitti #yorumzamanı #heryerdeokuyanlar #fantastikkitaplar #instakitap #bokstagram
Akrep KadınıZafer Kılınçer · Amore Yayınevi · 202516 okunma