2025 50. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 10:11
Bismillahirrahmanirrahim. Kitabın birçok kısmı gerçekten çok güzeldi. Anlatılanların ayet ve hadislerle bağlantı kurularak açıklanması insanın içinde çok güzel vir hissiyat bırakıyor ve ümitlendiriyor gerçekten. Elbette eleştirilecek birkaç katılmadığım, yanlış bulduğum noktalar vardı ama kitabın tamamını düşününce kesinliklemokumaya değer bir kitap. Hakiki manada Allah'a hüsnüzan beslmeye ihtiyacımız var. Bunu da nasıl yapabileceğimizi hayatın içinden örneklerle peygamber hayatlarından kesitlerle çok güzel açıklamış yazar. Ayrıca yazarın hayat öyküsü de çok dikkat çekiciydi mutlaka okumadan yazarıda ufak bir araştırma yaparak okumanızı tavsiye ederim. Birde yazarın şiirler... Gerçekten çok güzel vir şiir dili var. Ama burda şuna değinmeden geçemeyeceğim. Gerçekten çevirmenin bu konudaki kabiliyeti de çok harikaydı. Şiirleri bir dile çevirmek gerçekten tebrik edilesi bir kabiliyet. Allah yazara da çevirmene de dünya ve ahirette afiyet ve hayır ihsan etsin. Velhamdülillahirabbil alemin.
Din
Allah'a Hüsnüzan Beslemekİyad Kunaybi · İslambol Yayınları · 2025609 okunma