2025 51. kitabı
Okunma: 21 Kasım 2025 01:45
Tek kitapta bitebilecek bir konu gereksiz yere uzamış gibi hissediyorum. Elbette Penn'i tanımak ve geçmişine rağmen Elle için yaptıklarını öğrenmek güzeldi zira bu sayede ilk kitapta hiçbir şey hissetmezken bu kitapta kendisini sevebildim. Elle'nin Penn için çabalamasını ve ikilinin sonunda geçmişleriyle yüzleşip düzgün bir iletişim kurmasını da beğendim. Amaaa. Uzun uzun boş şeyler de okuduk. Bir kere Greg olayının işlenişi başlı başına dandikti. Twig denen şahıs ve yaptıkları ne manaydı? Adalet sisteminin kötü olduğunu anlamamız için sayfalarca malum sahneleri okumamıza gerek var mıydı? Ayrıca Gio olayına çok kızdım. Herkes ikinci şansı hak edermiş de bilmem ne. Ay niyetlendiği şeyi yapamadı ve pişman oldu diye masum mu oldu adam? Şaka gibisiniz! Kitabın havasını bir tık bozdu bunlar. Ama genel olarak baktığımda seri ortalama başlayıp ortalama bitti. Ve tabii Pepper Winters ile tanışmamı sağladı. Çok merak ettiğim bir yazardı ve fena olmayan bir tanışma yaşadık bence. Sıra diğer kitaplarında artık.
Throne of TruthPepper Winters · EverAfter Romance · 20177 okunma