···Okunma: 18 Kasım 2025 13:32 AŞKIN DANSI
Selamlar bu ara ağır okumaların arasına serpiştirilebilecek bir kitap arıyorsanız eğer Aşkın Dansı tam size göre!
Shiloh ve Carry liseden beri en iyi arkadaşlardı. Bu harika ikili, en yakın dostları Mikey ile de güzel yazlar, dostluklarla geçiriyordu.
Shiloh ve Carry için herkes onların çıktığını düşünüp birbirine yakıştırsa da ikisinin bambaşka hayalleri vardı. Shiloh üniversiteye gidip oyunculuk eğitimi alacaktı. Carry ise donanmaya katılıp, denizci olmak istiyordu.
Shiloh her seferinde bu fikre sıcak bakmasa da Carry bir şekilde yazılmıştı bir kere. Sonunda ikisi de Omaha’nın kuzeyinden ayrıldı ve hayallerinin peşinden gitti.
Şimdi ise Shiloh evlenmiş, boşanmış iki çocuk annesi bir kadındı. Bir tiyatronun yönetim kısmında çalışıyor annesi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyordu. Ve en yakın ortak dostları Mikey’in düğününe davetliydi!
Tabi ki de bu düğüne katılacaktı peki ya Carry uzun zaman sonra yeniden geri gelecek miydi?
Aradan geçen on dört senede çok şey değişmişti.
Acaba yeniden başlamak için çok mu geç kalmışlardı?
Sevgiyi tam olarak tanımadan kendilerini aşkın kucağında bulmuş ama aslında dünyada sadece kaybolmuş hisseden bu iki insanın sesine kulak vermek isterseniz buyurun benden tavsiyesi!